Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mikroskopines apimtis Victoria Beckham bando susigrąžinti laikydamasi griežtos „Penkių saujų“ dietos

Jeigu manote, kad susilaukus keturių vaikų derėtų pamiršti liekną figūrą – labai klystate. Tai kuo puikiausiai patvirtina atlikėjos, dizainerės ir futbolininko Davido Beckhamo žmonos Victorios pavyzdys.
Victoria Beckham
Victoria Beckham / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Po gimdymo, kurio metu V.Beckham susilaukė dukrelės Harper Seven, Victoria kuriam laikui dingo iš viešumos. Šiuo metu moteris intensyviai stengiasi susigrąžinti savo apimtis. Itin lieknu liemeniu prieš gimdymą besididžiavusi atlikėja nori priaugtus kilogramus numesti iki rugsėjo 8-15 dienomis vyksiančios mados savaitės.

Pastaruoju metu laiką septynių miegamųjų viloje Malibu leidžianti 37 metų buvusi grupės „Spice Girls“ narė laikosi itin griežtos „Penkių saujų“ dietos. Jos metu kasdien leidžiama suvalgyti ne daugiau nei 5 saujas maisto.

Artimas V.Beckham šaltinis teigė, jog moteris vartoja mažiau cukraus ir šiuo metu maitinasi miniatiūrinėmis porcijomis, kurias sudaro rūkyta lašiša, krevetės su čili pipirais, sušiai su tunais ir plakta kiaušinienė.

„Niujorko mados savaitėje Victoria nori pasirodyti būdama geros formos. Praėjus penkioms dienoms po gimdymo keliskart per dieną ji pradėjo daug proteinų turintį maistą valgyti kartu su daržovėmis, gerti daug vandens ir užkandžiauti „Goji“ uogomis bei riešutais“, – teigė šaltinis.

Victoria ne tik laikosi dietos, bet ir sportuoja paplūdimyje, nors gydytojai jai yra prisakę po cezario pjūvio bent aštuonias savaites vengti sunkaus fizinio krūvio.

„Victoria atlieka lengvus, po gimdymo tinkančius pratimus bei 10 minučių užsiima pilatesu. Po kelių savaičių ji grįš prie įprastinių gimnastikos pratimų ir pradės mankštintis kartu su trenere  Tracy Anderson“, – patikino šaltinis.

Tai ne pirmas kartas, kai V.Beckham po gimdymo bando atgauti prarastą figūrą. Tris sūnus – dvylikametį Brooklyną, aštuonmetį Romeo ir šešiametį Cruzą – auginanti moteris po gimdymų užsiimdavo pilatesu bei mėgaudavosi grožio procedūromis, kurių metu ji buvo įvyniojama į dumblius.

Po pirmojo sūnaus Brooklyno gimimo 1999 metais spaudoje kilo sąmyšis dėl drastiškų moters svorio pokyčių – Victoria per trumpą laiką atsikratė daug svorio.

„Aš buvau tapusi Skeletiškąja Spice. Man nerimą kėlė tai, jog aš maitinausi kaip normalus žmogus... Nebuvau laiminga dėl to, kaip atrodžiau“, – tąkart kalbėjo ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius