Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Miley Cyrus beprotiškame trumpametražiniame filme vaidina, kad perdozavo narkotikų

Kovos su narkotikais aktyvistai užsipuolė atlikėją Miley Cyrus už tai, kad naujame jos vaizdo klipe vaizduojamas perdozavimas nuo narkotikų.
Miley Cyrus
Miley Cyrus / Kadras iš vaizdo įrašo

Miley Cyrus drauge su šokio žvaigžde Moby pasirodė klipe „Blonde SuperFreak Steals the Magic Brain“, kuris yra bendradarbiavimo su „The Flaming Lips“ vaisius.

Klipe Miley Cyrus guli ant lovos, jai iš burnos virsta putos, o aplink mėtosi tabletės.

Keistas, psichodeliškas klipas yra užuomina apie haliucinogeninį LSD, o dainininkė jame vaizduoja „narkotikų sukeltą komą“, sakė „The Flaming Lips“ lyderis Wayne'as Coyne'as, kuris atskleidė, kad didelė šio projekto dalis buvo nufilmuota balandžio mėnesį, kai Miley Cyrus buvo paguldyta į ligoninę.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Miley Cyrus
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Miley Cyrus

Jai buvo pasireiškusi stipri alerginė reakcija į receptinius vaistus ir ji buvo priversta neigti, kad sunegalavo dėl narkotikų perdozavimo.

Wayne'as Coyne'as žurnalui „Rolling Stone“ sakė: „Tai klipas, kurį iš pradžių ketinome skirti dainai su užuomina apie narkotiką LSD. Mums gan pasisekė, kad galėjome praleisti porą valandų su prie lovos prikaustyta Miley Cyrus. Ir nors vis dar gan sirgo, ji nuolat juokėsi ir teikė puikius absurdiškus pasiūlymus“.

VIDEO: See Miley Cyrus and Flaming Lips' Insanely Trippy 'SuperFreak' Video

Tačiau klipas papiktino kovos su narkotikais aktyvistus, kurie pasmerkė jaunąją žvaigždę.

Marolin Watson iš organizacijos „Hope U.K.“, kuri šviečia jaunimą apie narkotikų ir akoholio žalą, britų laikraščiui „Daily Star“ sakė: „Ji stengėsi paneigti, kad ligoninėje gulėjo nuo narkotikų perdozavimo. Sunku suprasti, kodėl narkotikų vartojimas turėtų taip ryškiai figūruoti jos naujausiame klipe“.

„Tai buvo kartojama vėl ir vėl, bet įžymybėms tikrai reikia pagalvoti, kokį poveikį jų elgesys, tikras ar kaip pasirodymo dalis, daro jų jauniesiems gerbėjams“, – pridūrė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius