Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mirusiam velionės aktorės Murphy vyrui reikėjo operuoti širdį

Velionės Holivudo aktorės Brittany Murphy našliui Simonui Monjackui reikėjo širdies kraujagyslių šuntavimo operacijos, kai jį ištiko mirtinas širdies smūgis.
S.Monjackas ir B.Murphy
S.Monjackas ir B.Murphy / „Scanpix“ nuotr.

B.Murphy motina Sharon sakė iškvietusi greitąją pagalbą sekmadienio vakarą, kai rado kino scenaristą be sąmonės miegamajame jo namuose Holivud Hilse, kuriuose pernai gruodį taip pat mirė filmo „Jokio supratimo“ („Clueless“) žvaigždė.

Mėginimai jį atgaivinti buvo nesėkmingi ir našlys buvo pripažintas mirusiu savo namuose. Los Andželo policija pradėjo tyrimą dėl 39 metų brito mirties, bet pirmadienį pareigūnai paskelbė, kad „nėra jokių smurtinės mirties arba kitokių nusikalstamos veiklos ženklų“.

Tuo tarpu vietos žiniasklaida iškėlė prielaidą, kad S.Monjackas galėjo mirti nuo per didelės vaistų dozės.

Pareigūnai patvirtino radę namuose receptinių vaistų.

„Miegamajame ant naktinio staliuko buvo buteliukų su piliulėmis, o kai kurie iš jų buvo tušti“, – vienas šaltinis sakė tinklalapiui tmz.com.

S.Monjacko namuose rasta jam išrašytų vaistų, tačiau Los Andželo apygardos vyriausiojo koronerio padėjėjas Edas Winteris atsisakė komentuoti pranešimus, kuriuose teigiama, kad scenaristas mirė nuo per didelės vaistų dozės, kol bus gauti toksikologinio tyrimo rezultatai.

Tačiau S.Monjacko atstovas Rogeris Nealas išreiškė abejonių dėl pranešimų apie numanomą apsinuodijimą vaistais, nes britas jau kurį laiką atidėliojo širdies operaciją.

R.Nealas tinklalapiui people.com sakė: „Netikiu, kad jis perdozavo... Simonui reikėjo šuntuoti (širdį).“

„Jeigu kalbame apie tuščius (vaistų) buteliukus, aš apie tai nieko nežinau. Sergant širdies liga, jums išrašoma vaistų. Turėjo būti vartojami kažkokie vaistai“, – pridūrė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius