-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Madonnos įdukros šeima dainininkei grasina teismais

Dainininkei Madonnai įdukros Mercy James šeima grasina teismais, neva ši sulaužiusi pažadą leisti giminaičiams pasimatyti su mergaite.
Madonna su dukra Lourdes (kairėje) ir įdukra Mercy
Madonna su dukra Lourdes (kairėje) ir įdukra Mercy / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Madonna

Penkerių metų mergaitės iš Malavio giminaičiai teigia, kad jiems buvo garantuoti reguliarūs pasimatymai su Mercy, kai 2009-ųjų birželio mėnesį Madonna ją pasiėmė iš vaikų prieglaudos, praneša dailymail.co.uk.

M.James šešiolikmetė motina mirė praėjus penkioms dienoms nuo mergaitės gimimo, todėl naujagimę auginti apsiėmė močiutė ir dėdės. Negalėdami išlaikyti mergaitės, giminaičiai ją atidavė į Kondanani vaikų namus.

„Vaiką reikėjo maitinti pienu, o prieglauda mums pasiūlė žindyvę, kuri tuo pasirūpintų. Mes gyvenome sunkiai, turėjome mažai pinigų ir manėme, kad jai bus geriau gyventi prieglaudoje kelerius pirmus metus. Mes žinome, kad Madonna skyrė daug pinigų prieglaudai, ir vietos darbuotojai mus įkalbėjo leisti jai paimti mūsų vaikelį. Tačiau ji negali mylėti Mercy labiau nei aš – tai neįmanoma. Mes tik prašome, kad ji būti žmogiška“, – kalbėjo 72 metų Mercy močiutė Lucy Chekechiwa.

Mes girdėjome, kad Mercy viešėjo Malavyje, mes netgi matėme jos nuotraukas vietos spaudoje, tačiau su mumis niekas nesusisiekė. Pasijutome apgauti. Mano pagyvenusi motina labai nuliūdo. Ji prarado dukterį, o dabar ir anūkę.

„Mums buvo pasakyta, kad mergaitei bus garantuotas geras gyvenimas su dainininke ir kad ji niekada nepraras ryšio su afrikietiškomis šaknimis. Mes girdėjome, kad Mercy viešėjo Malavyje, mes netgi matėme jos nuotraukas vietos spaudoje, tačiau su mumis niekas nesusisiekė. Pasijutome apgauti. Mano pagyvenusi motina labai nuliūdo. Ji prarado dukterį, o dabar ir anūkę“, – teigė Mercy dėdė Peteris Banetis.

Nuo 2009 metų Madonna su Mercy Malavyje lankėsi du kartus, tačiau mergaitė giminaičių vizitų metu taip ir neišvydo. M.James šeima kreipėsi į pagrindinę šalies civilinių teisių grupę „Cilic“, kad ši paruoštų ieškinį.

„Praėjusiais metais Mercy giminaičiai su manimi buvo susitikę porą kartų ir jie atrodė labai nusiminę. Jie puikiai prisimena pažadus, kad jiems bus leista reguliariai susitikti su Mercy ir kad tuomet,  kai ji taps pilnamete,  galės grįžti gyventi į Malavį. Aš tikiu, kad jie galės iškelti bylą, nes toks žodinis susitarimas buvo“, – teigė „Cilic“ direktorė Emmie Chanika.

Moteris teigė jau susitikusi su advokatu ir išsiaiškinusi, kad gali kilti nesklandumų byloje, nes nėra jokių rašytinių susitarimo įrodymų.

„Aš rengiu laišką Madonnos advokatui Alanui Chinulai, kuriame prašysime pasielgti mergaitės šeimos naudai ir paprašyti Madonos gražiuoju leisti jos įdukrai susitikti su giminaičiais“, – tvirtino E.Chanika.

Pastaruoju metu aštrių klausimų Madonna sulaukia ir dėl apleistų planų pastatyti mokyklą Malavio mergaitėms, kuriai žadėjo skirti 10 milijonų svarų. Prieš dvejus metus buvo išlieti pastato pamatai, tačiau niekas daugiau nepasistūmėjo į priekį – žemė apaugo krūmais. 

Mercy yra antras vaikas iš Malavio, kurį įsivaikino Madonna. 2008 metais ji pasiėmė iš prieglaudos metukų berniuką Davidą Bandą. Dainininkė taip pat augina 14 metų dukrą Lourdes ir 10 metų sūnų Rocco.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius