Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Moteris iš proto varančio bandito Jeremy Meekso motina bando užsidirbti iš dūsautojų

Jungtinėse Amerikos Valstijose, Kalifornijoje, naują posūkį įgavo akimirksniu visame pasaulyje išgarsėjusio įtariamo gangsterio 30-mečio Jeremy Meekso istorija.
Jeremy Meeksas
Jeremy Meeksas / „Facebook“/Stoktono policijos departamento nuotr.
Temos: 1 Jeremy Meeksas

Policijos paviešintoje nuotraukoje nusikaltėlis pasirodė esąs toks patrauklus, kad akimirksniu tapo sekso simboliu. Dabar šiuo sūnaus populiarumu nutarė pasinaudoti jo motina, rašo newsru.com.

Ji per internetą renka dešimtis tūkstančių dolerių neva tam, kad savo vaikui užtikrintų „sąžiningą teismą“.

Jeremy motina Catherine sukūrė puslapį portale „GoFundMe“. Ji tikisi surinkti 25 tūkst. JAV dolerių, rašo laikraštis „The Los Angeles Times“.

Motinos teigimu, jos sūnus yra padorus pilietis, o policininkai jį sučiupo pakeliui į darbą.

Jeremy motina tikina, kad pinigai bus skirti advokatams, kurie gins jos sūnų nuo sufabrikuotų kaltinimų banditizmu.

Motinos teigimu, jos sūnus yra padorus pilietis, o policininkai jį sučiupo pakeliui į darbą.

Motina mano, kad jos sūnų gangsteriu palaikė tik dėl to, kad jo kūnas tatuiruotas. „Jis mano sūnus ir jis labai mielas. Prašau, padėkite pasiekti, kad jo teismas būtų sąžiningas. Nes priešingu atveju jį įkiš į kalėjimą“, - sakė Catherine.

Jos sukurtu puslapiu jau pasidalijo 24 tūkstančiai, jis surinko jau 175 tūkst. „patikimų“. Anoniminiai aukotojai jau pervedė 4 tūkst, JAV dolerių.

Moterys kaipmat susižavėjo 30-mečiu ir gyrė jį už jo žydras akis bei skruostikaulius nepaisydamos to, kad jis – nusikaltėlis.

„Už ką jis kaltas?! Pirmo laipsnio seksualumą?!“ – klausė viena komentatorė. Kita rašė: „Jis tikriausiai bus kitų metų kalinių kalendoriuje... Ponas VISI MĖNESIAI!“. Dar viena moteris svarstė, kodėl jis nesiekia modelio karjeros: „Jis turėtų būti modelis. Pirkčiau bet ką, ką jis reklamuotų!“; „Įsimylėjau nusikaltėlį“; „Ar mes galėtume kartu būti surakinti antrankiais?“; „Jis galėtų mane pagrobti kada panorėjęs“; „Kodėl jis pažeidinėja įstatymus, kai dirbdamas modeliu galėtų uždirbti milijonus?“ – tokius komentarus po J.Meekso nuotrauka rašo moterys.

J.Meeksas jau ketverius metus yra vedęs ir su žmona augina trejų metų sūnų. Žmona eina iš proto sužinojusi, ką apie jos vyrą rašo moterys ir kad jam toks dėmesys malonus.

Stoktono policijos departamento atstovas spaudai Josephas Silva sakė, kad J.Meeksas yra „vienas didžiausių nusikaltėlių Stoktono apylinkėse“ ir buvo suimtas už tai, kad su savimi nelegaliai laikė penkis ginklus, po gatves vaikščiojo su užtaisytu šautuvu ir dalyvavo nelegalioje gatvės gaujų veikloje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius