Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mylimojo Cory Monteitho netekusi Lea Michele grįžo filmuotis seriale „Choras“

Aktorė Lea Michele (26) yra pasiruošusi grįžti į darbą po to, kai liepos 13 dieną mirė jos kolega ir mylimasis Cory Monteithas. Šiuo metu aktorė grįžo filmuotis į serialą „Choras“ („Glee“).
Lea Michele
Lea Michele / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lea Michele

„Pirma glee diena... Ir pirmasis Rachel Berry drabužių matavimasis penktajam sezonui. Aš jos taip pasiilgau“, – savo sekėjams „Twitter“ paskyroje prieš kelias dienas rašė L.Michele, rašo Usmagazine.com.

Pirmą kartą tylą po skaudžios netekties Lea nutraukė liepos 29 dieną, tuomet ji savo gerbėjams rašė: „Ačiū jums visiems už pagalba šiuo sunkiu metu, už jūsų neišpasakytą meilę ir palaikymą. Cory visuomet bus mano širdyje.“ Po kelių dienų aktorė parašė, kad leidžia laiką artimiausių draugų apsuptyje.

C.Monteithas, kuris vaidino Lea personažo Rachel mylimąjį Finną Hudsoną, buvo rastas negyvas savo viešbučio kambaryje. Aktoriaus mirties priežastis – netyčinis alkoholio ir heroino perdozavimas.  

Vienas iš serialo „Choras“ kūrėjų Ryanas Murphy sakė, kad jie tarėsi su L.Michele, kaip jos mylimojo mirtį perteiki populiariame seriale. „Ji buvo įsitikinusi, kad visai komandai reikia kuo greičiau susiburti draugėn. Cory buvo visų labai mylimas, tad ji jautė, kad visiems reikia būit drauge, todėl mes jos ir paklausėme“, – teigė R.Murphy.

Penktojo sezono, kuris prasidės rugsėjo 26 dieną, trečioje serijoje žiūrovams bus parodyta Finno mirtis tokia, kokia aktorių ištiko realybėje.

Serialo Choras žvaigždės 2010-aisiais (ia kairės): Dianna Agron, Chrisas Colferis, Markas Sallingas, Kevinas McHale'as, Jenna Ushkowitz, Amber Riley, Lea Michele ir Cory Monteithas
Serialo „Choras“ žvaigždės 2010-aisiais (iš kairės): Dianna Agron, Chrisas Colferis, Markas Sallingas, Kevinas McHale'as, Jenna Ushkowitz, Amber Riley, Lea Michele ir Cory Monteithas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius