-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Namų patobulinimas pagal G.Paltrow ir Ch.Martiną

Gwyneth Paltrow su sutuoktiniu britų grupės „Coldplay“ vokalistu Chrisu Martinu pasak „Daily Express“ žurnalistų „perkėlė namų tobulinimą į kitą lygį“.
Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow / „Scanpix“ nuotr.

Garsenybių pora nutarė sudurti Londone du namus tam, kad galėtų sukurti savo svajonių būstą. G.Paltrow ir Ch.Martinas nusipirko gretimą prabangų namą prie savo ištaigingos Londono rezidencijos dar 2007 metais, o dabar jie gavo vietos valdžios leidimą sujungti abu pastatus. Britų žurnalistai paskaičiavo, kad sudūrus du ne vieną milijoną kainuojančius prabangius statinius bendra aktorės ir muzikanto svajonių namo vertė pakiltų iki 11,2 mln. JAV dolerių, maždaug 27 mln. Lt. Iš viso toks „supernamas“ turėtų 33 kambarius.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Chrisas Martinas
Chrisas Martinas

G.Paltrow ir Ch.Martiną tokiam žingsniui veikiausiai įkvėžį popkaralienė Madonna, kuri yra artima poros draugė. Madonna, įsigijusi Londone du greta esančius pastatus, taip pat siekė juos sujungti, tačiau prašymas buvo atmestas. Tuomet popkaralienė gretimame name susikūrė asmeninį sporto klubą.

Pranešama, kad jau pradėti G.Paltrow ir Ch.Martino abiejų namų sujungimo darbai. Sujungus abu pastatus ne tik žymiai padidės kambarių skaičius, bet taip pat pora ketina paplatinti antrąjį aukštą bei sode savo vaikams, 5-erių dukrai Apple ir 3-ejų sūnui Mosesui, įrengti čiuožyklą.

Pora susituokė 2003-iaisiais ir turi ne vieną rezidenciją visame pasaulyje, tačiau Londoną jie laiko savo „pagrindine baze“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius