-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Naomi Campbell: Juodoji pantera supančiota

Naomi Campbell vardas iš Rusijos žiniasklaidos puslapių nedingsta nuo to laiko, kai šiemet ji pranešė nutarusi šioje šalyje apsigyventi. Didžiulis dėmesys rusų verslininko Vladislavo Doronino egzotiškajai mylimajai neslūgsta ir dėl vis garsesnių kalbų apie nėštumą.
Britų modelis Naomi Campbell ir rusų billionierius Vladimiras Doroninas.
Britų modelis Naomi Campbell ir rusų bilijonierius Vladimiras Doroninas. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Naomi Campbell

Kaip pranešė Newsland.ru, 39-erių N.Campbell ir 47-erių V.Doronino kūdikis pasaulį išvys vienoje elitinių Maskvos klinikų. Life.ru šaltiniai informavo, kad vengdamas visuomenės dėmesio supermodelis į kliniką užsirašė svetima pavarde. „Matėme gydytoją jų namuose, o namų šeimininkė pasakojo, kad Naomi nėščia dar neilgai, tačiau rūpestingi tėvai medicinine priežiūra rūpinasi iš anksto ir jau nusisamdė gydytoją“, – žurnalistams tvirtino nenorėję prisistatyti garsenybių kaimynai.

N.Campbell pastaruoju metu Maskvoje stengiasi per daug nesirodyti viešumoje. „Naomi nutarė gimdyti Rusijos sostinėje, bet ja rūpinsis užsienio specialistai. Ji turi asmeninį trenerį iš Amerikos, kuris rengia asmenines nėščiųjų gimnastikos treniruotes. Dėl to ir pamėgtame sporto centre Naomi nebesilanko“, – sakė šaltinis. Rusų garsenybės, draugaujančios su N.Campbell, taip pat slepia žinią, o klausiami atsako: „Tegu pasakoja pati Naomi.“

Redaktorė

Juodąja pantera praminta N.Campbell gerokai nustebino savo gerbėjus, kai sutiko tapti 2010-ųjų balandžio rusiškojo „Vogue“ redaktore. Kaip tvirtino vyriausioji leidinio redaktorė Aliona Doleckaja, supermodelis noriai ėmėsi darbo, kai jai buvo pasiūlyta tapti kviestine vadove. „Jei eičiau dirbti į „Vogue“, būčiau mados redaktorė. Šįsyk tapau viso numerio redaktore... Kodėl? Pirmiausia dėl to, kad dabar gyvenu Rusijoje. Be to, rusiškasis „Vogue“ – vienas mano mėgstamiausių, nes jo puslapiuose vyrauja neįtikėtina laisvė. Jūs galėsite perskaityti mano rašytus tekstus ir išvysti daugybę mano nuotraukų“, – tikino N.Campbell. Filmuodamasi Vogue.ru vaizdo siužetui ji tikino, kad balandį taip pat sueina 25 metai nuo veiklos pradžios.

Susidraugavo su žmona

Rusijos princu tituluojamas žavingasis V.Doroninas santykiais su N.Campbell nenudžiugino savo buvusios žmonos Jekaterinos – prieš metus buvo kilęs didžiulis skandalas, kai jis užmezgė romaną. Su žmona milijardierius turi 13-metę dukterį Katią. Tiesa, diplomatiją išmanantys vyras sugebėjo sutaikyti visas savo moteris – šių metų vasarį V.Doronino žmona su dukra Londone stebėjo N.Campbell surengtą mados pristatymą, skirtą Haičiui paremti. Per jį moterys šiltai šnekučiavosi, o vėliau ir fotografavosi su V.Doroninu. Žiniasklaida buvo nustebinta tokio staigaus pokyčio ir spėliojo, ką pažadėjo buvusiai žmonai milijardierius. Manoma, kad baigęs skyrybų procesą jis Jekateriną pamalonino labai solidžia išmoka.

N.Campbell ir rusų milijardierius V.Doroninas susipažino 2008-ųjų vasarį, o pirmą kartą viešai kartu pasirodė tų pačių metų gegužę vykusiame Kanų kino festivalyje. Nors pora apie tai nekalba, teigiama, kad milijardierius mylimąją apipila dovanomis: negaili pinigų prabangiems papuošalams, kelionėms ir nekilnojamajam turtui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius