Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Natalie Portman – geidžiamiausia Holivudo nuotaka, o Charlie Sheenas – labiausiai bauginantis jaunikis

Holivudo žvaigždė Natalie Portman yra geidžiamiausia Holivudo nuotaka, o aktorius Charlie Sheenas – labiausiai nepageidaujamas vyras, rodo apklausos rezultatai.
Natalie Portman
Natalie Portman / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Didžiosios Britanijos vestuvių planavimo paslaugas teikiančios bendrovės „My OK! Wedding“ interneto svetainės lankytojų sprendimu, kino juostos „Juodoji gulbė“ žvaigždė nugalėjo tokias varžoves kaip aktorė Megan Fox, dainininkė Cheryl Cole bei būsimoji princo Williamo nuotaka Kate Middleton ir buvo pripažinta geidžiamiausia žmona iš garsenybių.

Negeidžiamiausiu sutuoktiniu iš garsenybių tapo praėjusią savaitę į reabilitacijos kliniką iš ligoninės perkeltas išvaržą patyręs Ch.Sheenas, antroje vietoje liko skandalais garsėjantis Melas Gibsonas.

Didžiosios Britanijos princas Harry tapo geidžiamiausiu jaunikiu. Jis aplenkė jau susižadėjusį brolį Williamą ir net Holivudo širdžių ėdiką Robertą Pattinsoną.

Mažiausiai geidžiamos žmonos iš garsenybių titulą pelnė skandalinga britų soulo atlikėja Amy Winehouse, nedaug nuo jos atsiliko pastaruoju metu kiek surimtėjusi Lindsay Lohan ir dainininkė Britney Spears.

„Mus pačius nustebino tokie rezultatai. Mažiausiai geidžiamos nuotakos ir jaunikiai buvo tikri vakarėlių liūtai. Stebėtina, kad dabar, kai Harry pakeitė savo elgesį ir visam pasauliui parodė dirbęs Afganistane, išsiveržė į geidžiamiausiųjų viršūnę ir aplenkė favoritais laikytus R.Pattinsoną ir savo brolį Williamą“, – sakė „My OK! Wedding“ atstovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius