Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nauja auka: Romanas Polanskis mane surakino, apsvaigino ir išprievartavo

Režisierius Romanas Polanskis, regis, vėl turės bėdų – moteris, vardu Edith Vogelhut, tikina 1974-aisiais aktoriaus ir režisieriaus Jacko Nicholsono namuose buvusi žiauriai išprievartauta.
Romanas Polanskis
Romanas Polanskis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Išskirtinį interviu E.Vogelhut davė apie garsenybių gyvenimą rašančiam portalui RadarOnline.com. „Jis man sakė „apsiversk, gulk ant pilvo“, buvau akimirksniu surakinta“, – prisiminė buvęs modelis. Šiuo metu moteris dirba kelių žurnalų redaktore. E.Vogelhut R.Polanskiui pateikė naujausią kaltinimą dėl prievartos. Apie įvykį Los Andželo apygardos prokurorą informavo gegužės mėnesį. Šiuo metu anksčiau Šveicarijoje buvęs areštuotas R.Polanskis yra paleistas į laisvę ir vieši Prancūzijoje.

E.Vogelhut pasakojo, kad jos ir režisieriaus istorija prasidėjo vieną lapkričio naktį Holivude. Jie susipažino viename garsenybių vakarėlyje. Po šokių ir gėrimų mergina (tada jai buvo 21 metai) su R.Polanskiu atsidūrė J.Nicholsono namuose, kur ketino išgerti dar po stiklelį prieš skirstydamiesi. „Numaniau, kad galime pasimylėti, bet nieko neįprasta tikrai nesitikėjau. Nemaniau, kad būsiu išniekinta“, – sakė E.Vogelhut.

Ji pasakojo išgerusi šiek tiek brendžio su režisieriumi, o vėliau R.Polanskis jai davė psichotropinio narkotiko ekstazio tabletę. „Jis sakė, kad tai geras narkotikas, kuris mane privers jaustis gerai ir atsipalaiduoti“, – senesnius kaip 25 metų įvykius pasakojo moteris. Vėliau ji tikino, esą pora atsidūrė miegamajame, o ten R.Polanskis surakino jai rankas antrankiais ir išprievartavo. „Buvau įskaudinta, tai buvo smurtas, tai kartojosi ne sykį. Tylėjau dėl daugybės priežasčių. Buvau pažeminta, neturėjau kam pasipasakoti, o ta Holivudo žmonių grietinėlė vis tiek tuo nebūtų patikėjusi“, – tikino E.Vogelhut.

Nemaniau, kad būsiu išniekinta.1977-aisiais R.Polanskis buvo areštuotas ir apkaltintas nepilnametės išprievartavimu apsvaiginus. Tąsyk jo auka buvo 13-metė Samantha Geimer, kuri taip pat tikino buvusi išniekinta J.Nicholsono namuose Holivude. Tąsyk vengdamas kalėjimo R.Polanskis pabėgo iš JAV į Prancūziją ir ten buvo apsaugotas nuo ekstradicijos.

2009-aisiais režisierių suėmė Šveicarijos teisėsauga, tačiau šiemet liepos 12-ąją 77-erių R.Polanskis buvo išlaisvintas.
 

Beje, šių metų gegužę britų aktorė Charlotte Lewis buvo padariusi viešą pareiškimą, kad R.Polanskis ją užpuolė savo apartamentuose Paryžiuje. Tuomet Ch.Lewis buvo 16 metų. E.Vogelhut teigė, kad giminingos lemties aktorė įkvėpė prabilti ir ją. Tiesa, dabar visas prievartavimo detales paviešinusi moteris ketina išleisti atvirą knygą apie savo gyvenimą, kuri greičiausiai vadinsis „Audacity“ (liet. „Įžūlumas“). E.Vogelhut joje detaliai aprašo savo gyvenimą mados pasaulyje ir meilės paieškas. Susidūrimui su R.Polanskiu joje skirtas vienas skyrius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius