Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nauja knyga: „Jennifer Aniston išspyrė Bradą Pittą, kai jis prisipažino mylįs Angeliną Jolie“

Kaip rašoma naujoje, sensacinga vadinamoje knygoje, Jennifer Aniston liepė Bradui Pittui išsinešdinti iš jų bendrų namų Beverli Hilse iš karto po to, kai jis prisipažino įsimylėjęs kolegę Angeliną Jolie.
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Filmo „Ponas ir ponia Smitai“ (angl. „Mr and Mrs Smith“) prodiuseris Arnonas Milchanas knygoje atskleidžia savo kaip prodiuserio ir verslininko gyvenimo subtilybes. Jo mintis surašė knygos „Confidential: The Life of Secret Agent Turned Hollywood Tycoon“ (liet. „Slapta: Slaptojo agento, virtusio Holivudo magnatu, gyvenimas“) autoriai Meir Doran ir Josephas Gelmanas. Įdomu ir tai, kad knygoje A.Milchanas prisimena, jog 2005-ųjų filme ponią Smit iš pat pradžių turėjo vaidinti Nicole Kidman, tačiau ją filmo kūrėjai buvo priversti pakeisti, mat B.Pittui trūko kibirkštėlės tarp jo ir raudonplaukės australės.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Angelina Jolie ir Bradas Pittas
Angelina Jolie ir Bradas Pittas

Prodiuserio teigimu, A.Jolie kolegą B.Pittą sužavėjo akimirksniu, mat, vos pasibaigus atrankai, aktorius paskambino A.Milchanui pasakyti, kokia ji nuostabi ir kaip jis džiaugsis vaidindamas kartu. Kaip rašoma knygoje, visa kita galima palikti istorijai ir tebuvo laiko klausimas, kada 2000-aisiais už B.Pitto ištekėjusi J.Aniston pareikalaus skyrybų. Tam ji ryžosi 2005-ųjų kovą, kaip teigiama, po to, kai pamatė bendras savo vyro, A.Jolie ir jos įvaikio Maddoxo nuotraukas, darytas viename Kenijos paplūdimių.

Iki tol J.Aniston turėjo nemažai pasikankinti – keletas gandų ir paskalų neigimo mėnesių išvargino aktorę. „Iš pradžių Jen netikėjo, kad jis susidėjo su Angelina. Ji ėmė klausinėti aplinkinių žmonių, bet niekas jai nieko neatskleidė. Jen paprašė jo pasakyti tiesą ir jis paneigė kalbas apie romaną“, – prisiminė A.Milchanas. Po kiek laiko B.Pittas ir J.Aniston išvyko į iš anksto suplanuotą kelionę į Karibus su geriausiais bičiuliais Courteney Cox ir Davidu Arquette‘u. Ten jie turėjo švęsti Naujuosius, 2005-uosius, metus. Tačiau neištikimas aktorius, kaip rašoma, neišlaikė įtampos ir prisipažino. „Jis pagaliau prisipažino, kad myli Angeliną. Jen įsiuto ir išmetė jį iš namų“, – rašoma knygoje. Vėliau B.Pittas tik grįžo susirinkti savo asmeninių daiktų.

Tų pačių metų vasarą gimė svajonių duetas, pramintas Brangelina. A.Jolie ir B.Pittas nutarė nebesislapstyti, o per šešerius metus kartu jie susilaukė trijų biologinių vaikų ir įsivaikino dar du.

J.Aniston ilgą laiką buvo vieniša, tačiau neseniai, regis, rado meilę su aktoriumi Justinu Theroux‘u. Praėjusią savaitę jie kartu romantiškai ilsėjosi Havajuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius