-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nauja L.Lohan veikla privertė jos motiną didžiuotis dukra (video)

BBC televizija sukūrė dokumentinio filmo „Lindsay Lohan Indijoje“ anonsą, kuriame pasakojama apie aktorės savaitės ilgio viešnagę Indijoje. Jos metu aktorė L.Lohan stengėsi išsiaiškinti prekybos moterimis ir vaikais aplinkybes.
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Lindsay Lohan BBC

„Ji turėjo nuostabią galimybę pakeisti aplinką ir pasisemti patirties, – šeštadienį people.com atviravo L.Lohan mama Dina. – Aš taip didžiuojuosi Lindsay, kuri po viso narstymo bulvarinėje spaudoje išliko stipri, rūpestinga, talentinga mergina, kuri nepaiso visų blogų dalykų ir teigiama linkme juda toliau. Aš taip ja didžiuojuosi“.

BBC atstovų teigimu, 23 metų L.Lohan susitinka su „jaunais berniukais, kurie dirba 16 valandų per dieną klausydami nuolatinių grasinimų būti sumuštiems; buvusį prekeivį žmonėmis, kuris pasakojo apie lengvus pinigus, kuriuos gaudavo viliodamas jaunas merginas, joms pažadėjęs, kad jos dirbs tarnaitėmis pasiturinčių žmonių namuose. Vėliau jos buvo išgabenamos į viešnamius ir verčiamos dirbti prostitutėmis“.

Kai L.Lohan kelionė artėjo į pabaigą, BBC atstovas spaudai sakė: „Lindsay abejoja, ar Indijos turtingųjų sluoksnyje didėjant paklausai pagalbos namų ūkiuose ir vartojimo prekių tuo pačiu didėja skurdas kaimiškoje Indijos dalyje. Turi būti koks nors sprendimas, padėsiantis išspręsti šį šlykščios prekybos klausimą“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius