Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nauja tobulo vyro veido formulė: George'as Clooney + Davidas Beckhamas + Bradas Pittas

Suderinus Holivudo garsenybių George'o Clooney ir Brado Pitto bruožus su sporto legendos Davido Beckhamo bruožais išeitų tobulas vyro veidas, rodo nauja apklausa.
Georgas Clooney ir Davidas Beckhamas
Georgas Clooney ir Davidas Beckhamas / AOP ir Scanpix nuotr.

Tam įsivaizduojamam vyro idealui priklauso žilstantys G.Clooney plaukai, jo kolegos iš „Oušeno vienuoliktuko“ (Ocean's Eleven) B.Pitto nosis ir karjerą baigusio futbolo aso D.Beckhamo barzda, rodo „Crown Clinic“ – pagrindinio Didžiosios Britanijoje plaukų transplantavimo centro – apklausa.

Tobulam subrendusiam vyrui taip pat tiktų aktoriaus Bradley Cooperio akys ir britų modelio Davido Gandy smakras.

Amžiaus grupėje iki 30 metų gražiausius plaukus turi „One Direction“ žvaigždė Harry Stylesas, o tobulą veidą sudarytų Zaco Efrono akys, Ryano Goslingo žandikaulis, „Penkiasdešimties pilkų atspalvių“ (Fifty Shades of Grey) žvaigždės Jamie Dornano  nosis ir Roberto Pattinsono  barzdos šeriai.

Dr. Asimas Shahmalakas iš „Crown Clinic“ sakė: „Ar kada matėte, kad Davidui Beckhamui ar George'ui Clooney kurią dieną blogai gulėtų plaukai? Kad ir kokią šukuoseną jie pasirinktų, jie atrodo nuostabiai. Tas pats ir su jų veido plaukais: ar švariai nusiskutę, ar apaugę šeriais, ar su tikra barzda – jie atrodo fantastiškai.“

„Verta pažymėti, kad visi vyrai, išskirti dėl jų grožio, turi pilną galvą plaukų. Žilstantys plaukai seksualiai išvaizdai netrukdo, bet nuplikimas, daugelio žmonių nuomone, trukdo tikrai“, – pažymi jis.

AOP nuotr./Tobulo vyro portretas
AOP nuotr./Tobulo vyro portretas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius