Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujas Amelijos iššūkis (video)

Prancūzų aktorė Audrey Tautou sako, kad žengimas į Coco Chanel pasaulį buvo tikras iššūkis, rašo skynews.com
Audrey Tautou per filmo premjerą
Audrey Tautou per filmo premjerą / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Žavioji Amelija (aktorė iš garsėjo filme „Amelija iš Monmartro“) biografinėje kino juostoje sukūrė garsios mados ikonos charakterį.

„Chanel buvo įžūli melagė, todėl labai sudėtinga išsiaiškinti, kas tokia ji buvo iš tikrųjų – kas ji buvo tada, kai dar nebuvo šlovės viršūnėje. Ji nenorėjo kalbėti apie jaunystės dienas, gal ji gėdijosi savo neturtingos šeimos. Jos vaikystė pilna dramatiškų momentų.“, – sakė  A.Tautou.

Aktorei buvo smalsu išsiaiškinti, kodėl Chanel tapo viena iš geriausiai žinomų ir atpažįstamų prancūzų žvaigždžių. Taip pat ji turėjo savų abejonių dėl Chanel personos: šis vaidmuo nėra baisus, bet tai yra didelė atsakomybė.

VIDEO: Filmo „Coco prieš Chanel“ anonsas:

„Nenorėjau jos išduoti, siekiau pajausti Chanel charakterį bei asmenybę. Man buvo daug svarbiau atskleisti jos dvasią ir kūrybišką pusę, o ne tik sukurti Chanel gyvenimo klišę“, – kalbėjo žavioji prancūzė.

Šis filmas buvo labai palankiai priimtas, tačiau Paryžiuje kilo sambrūzdis dėl reklaminių plakatų.  Nuotraukose aktorė pozuoja su cigarete, kuri tapo Chanel skiriamuoju ženklu. Coco rūkė kaip kareivis.

„Prancūzijoje yra įstatymas draudžianti reklamuoti rūkymą plakatuose, bet aš manau, kad tai yra juokinga“, – šypsodamasi sakė aktorė.

Prancūzų aktorei teko jau suvaidinti ir Holivudo filmuose, tačiau žurnalistei prisipažino, kad jos tai labai nedomina.

„Aš myliu prancūzų kiną, galbūt todėl, kad jie man nuolat siūlo įdomius vaidmenis. O gal aš esu labai išlepinta...“, – nusišypsojo Amelijos šypsena.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius