Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujasis Evos Longorios mylimasis Ernesto Arguello – bankrutavęs bedarbis

Praėjusią savaitę Eva Longoria viešai prisipažino iš naujo atradusi meilę su Ernesto Arguello, kuris iš pirmo žvilgsnio atrodė tobula pora aktorei. Tačiau netrukus paaiškėjo, kad Ernesto Arguello pernai dėl milijoninių įsiskolinimų paskelbė apie bankrotą, taigi aktorė gerbėjai sunerimo, ar kartais jis nesivaiko Evos turtų?
Eva Longoria
Eva Longoria / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Nusivylusių namų šeimininkių“ (org. „Desperate Housewives“) žvaigždė Eva Longoria apie naujus jausmus Ernesto Arguello papasakojo praėjusią savaitę.

Ernesto yra verslininkas ir filantropas – jis metė gerai apmokamą darbą ir įkūrė organizaciją, kuri padeda statyti namus ir viešo naudojimo patalpas vargingai gyvenantiems žmonėms trečiosiose pasaulio šalyse. Tačiau panašu, kad vien gerais norais sotus nebūsi – pernai Ernesto Arguello buvo priverstas paskelbti apie bankrotą.

„National Enquirer“ išsiaiškino, kad pernai Ernesto Arguello prikaupė 4 mln. JAV dolerių skolų ir nebeturėjo jokių būdų, kaip tuos pinigus grąžinti. Dėl bankroto pateiktuose dokumentuose nurodoma, kad mėnesinės Ernesto pajamos yra 1 555 JAV doleriai (4,1 tūkst. Lt), o skolos siekia 4,1 mln. JAV dolerių (11 mln. Lt). Prieš keletą metų jis pradėjo verslą laiduodamas savo turtu, tačiau verslui žlugus liko tuščiomis kišenėmis. Dokumentuose taip pat nurodoma, kad tuo metu, kai paskelbė apie bankrotą, Ernesto buvo bedarbis, jį išlaikė šeima. Jis vis dar nėra sumokėjęs 60 tūkst. JAV dolerių (162 tūkst. Lt) už savo studijas.

Įdomumo dėlei, Evos Longorios turtas vertinamas 35 mln. JAV dolerių (94 mln. Lt).

Anot porą pažįstančių šaltinių, Eva ir Ernesto yra tobula pora. „Jie abu kalba ispaniškai, išpažįsta tą pačią religiją, yra iš tos pačios kultūros. Jie labai įsimylėję. Spėju, kad kitais metais jiedu susituoks“, – kalbėjo šaltinis. Anot kito aktorės aplinkos žmogaus, Ernesto su ja susitikinėja tikrai ne dėl naudos. „Eva yra labai žemiška, ji visiškai neprimena žvaigždės. Jis tikrai nesusitikinėja su ja dėl to, kad ji garsi – jie ne holivudinė pora“, – sakė kitas šaltinis.

38-erių Eva ir 34-erių Ernesto susipažino pernai – jis dalyvavo pasimatymų šou „Ready for Love“, kurį prodiusavo garsioji aktorė. Šiame šou Ernesto buvo suporuotas su buvusia Mis JAV Shandi Finnessey, tačiau jiedu spėjo išsiskirti iki laida pasiekė televizijos eterį praėjusį pavasarį. Dėl prastų reitingų laida vėliau buvo atšaukta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius