-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujo singlo „You And I“ viršeliui Lady Gaga virto vyru

Populiarioji dainininkė Lady Gaga nutarė prikelti savo alter ego (liet. antrasis aš) pozuodama naujojo savo singlo viršeliui.
Lady Gaga arba Jo Calderone'as ant singlo „You And I“ viršelio
Lady Gaga arba Jo Calderone'as ant singlo „You And I“ viršelio / Twitter.com nuotr.
Temos: 1 Lady Gaga

Ekscentriškoji dainininkė nutarė vėl virsti savo vyriškąja dalimi, kuriai pati davė Jo Calderone‘o vardą, pozuodama singlo „You And I“ reklamai.

Pirmąsyk Lady Gaga kaip Jo, įsivaizduojamas italų automobilių mechanikas, pozavo japoniškojo „Vogue“ 2010-ųjų rugsėjo numeriui. Dabar provokuoti mėgstanti 25-erių dainininkė savo „Twitter“ svetainėje paskelbė du „You And I“ viršelius, kuriuose ji rūko cigaretę ir atrodo kaip vyras.

„Niekada nerasi meilėje ko ieškai, jei nemylėsi savęs“, – prie paskelbtų viršelių nuotraukų prirašė Lady Gaga. Anksčiau ji jau prasitarė, kad dainos „You And I“ vaizdo klipas papasakos apie kelionę, kurios metu stengiamasi susigrąžinti mylimą žmogų.

Naujuosius viršelius britų žurnalistai įvertino kaip jauno Bobo Dylano,  Bobo Geldofo ir Prince‘o įvaizdžių mišinį. Juokaujama, kad po to, kai užsivilko suknelę iš žalios mėsos, ant galvos užsidėjo telefoną, o ant veido „įsimontavo“ ragus, vienintelis dalykas, kuo Lady Gaga dar gali nustebinti – pakeista lytis.

Tiesa, kai Jo Calderone‘as nusifotografavo japoniškajam „Vogue“, jis prisistatė esąs populiariosios dainininkės draugas. „Susipažinau su ja fotografo Nicko Knighto fotosesijoje. Ji stulbinamai graži, linksma ir įdomi. Šiek tiek nervinausi prieš fotografuodamasis. Ji man pasakė: „Nebūk vaikas, juk toks gimei“. Vėliau ėjome kartu pasilinksminti, visa kita asmeniška“, – tada japonų „Vogue“ sakė vaikinas-Lady GaGa. Dabar niekas neabejoja, kad tuomet tai tebuvo vienas iš dainininkės pokštų.

Lady Gagos antrąjį aš, Jo Calderone‘ą, ant „You And I“ singlo viršelio pamatyti galite paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius