Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujoje fotosesijoje rusų manekenė Irina Shayk tapo seksualia angliakasio dukterimi

Viena garsiausių Rusijos manekenių Irina Shayk papuošė jubiliejinį, 10-ąjį gimtadienį švenčiančio žurnalo vyrams „Vman“ numerį.
Irina Shayk
Irina Shayk / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Irina Shayk

Seksuali fotografo Sebastiano Faenos fotosesija pavadinta „Angliakasio duktė“ (manekenės tėvas iš tikrųjų buvo angliakasys), joje 27-erių Irina Shayk pozuoja įbridusi į upę ir vilkėdama šlapius, perregimus baltus apatinius. 

Fotosesiją galite pamatyti paspaudę čia.

Duodama interviu žurnalui Irina Shayk papasakojo, kaip iš paprastos kaimo mergaitės tapo pasaulyje pripažįstama manekene.

„Mano vyresnioji sesuo Tatiana mėgo įvairiausius grožio produktus, naują kosmetiką ji visada išbandydavo ant manęs – ji dažydavo man plaukus, pešiodavo antakius, išbandydavo naują makiažą ir pan. Vieną dieną ji mane nusivedė į mokyklą, kurioje mokėsi grožio paslapčių, o tenai tuo metu buvo ir Guia Jikidze. Ji yra ta pati skautė, atradusi supermodelius Natalią Vodianovą ir Eugenią Volodiną. Tada viskas ir prasidėjo, – pasakojo Irina Shayk. – Modeliu tapau gana vėlai, man buvo jau beveik 20 metų. Atvykau į Paryžių beveik nemokėdama anglų kalbos, nežinojau, kaip reikia pozuoti. Gyvenau modelių bute, kur kitos merginos iš manęs šaipydavosi – jos buvo šviesios odos, labai lieknos ir idealiai tinkančios mados žurnalams, o aš buvau tamsaus gymio ir su moteriškais apvalumais.“

Manekenė pasakojo nepasidavusi, nes jokiu būdu nebenorėjo grįžti į savo gimtąjį kaimelį Rusijoje nieko nepasiekusi, todėl persikėlė gyventi Niujorką ir ten, 2007-aisiais, ją atrado „Sports Illustrated“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius