Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujosios serialų žvaigždės Blankos Soto grožio paslaptis – miegas, joga ir ypatinga mitybos sistema

Įspūdingą aktorės Blankos Soto žvilgsnį ir užburiančią šypseną žiūrovai mato LNK seriale „Eva Luna“, kuriame ji vaidina Evą Gonsales. Daugelis nežino, kad tai pirmasis šios žavingos meksikiečių aktorės vaidmuo seriale.
Blanka Soto
Blanka Soto / LNK nuotr.
Temos: 3 Miegas Mityba Joga

„Aš daugiausiai vaidinau kine. Čia pirmasis mano serialas ir labai tuo džiaugiuosi,“ – pasakoja aktorė ir modelis, kuri karjerą pradėjo grožio konkurse „Mūsų meksikietiškojo pasaulio gražuolė“ ir 1997 m. laimėjo karūną. Šis konkursas davė pradžią jos sėkmingai karjerai. Eva tapo modeliu, fotografavosi žurnalų viršeliams, filmavosi nesuskaičiuojamame kiekyje reklamų ir muzikinių klipų.

- Ar galėtumėte pasidalinti savo grožio paslaptimis? – gražuolės aktorės pirmiausia paklausė JAV žurnalistai.

Visada sakau, kad vienas svarbiausių dalykų yra miegas. Taip pat subalansuota mityba ir mankšta. Pradėjusi filmuotis seriale, ėmiau laikytis sistemos, kuri vadinasi „The Fresh Diet“. Man atsiunčia mitybos sąrašą pagal mano kūno sudėjimą, svorį ir visa kita, kad nepritrūktų nieko, ko mano kūnui reikia norint neprarasti energijos. Daug aktorių laikosi šitos sistemos. Be to, užsiimu joga ir vaikštau į sporto klubą, bet man, dar kartą kartoju, svarbiausia yra miegas. Miegoti, kada tik galiu, sportuoti, kai turiu laiko, gerti labai daug vandens ir būti laimingai – štai receptas (juokiasi).

Kino aktorės karjerą Blanka pradėjo tik prieš kelerius metus. Už vaidmenį filme „La Vida Blanca“ ji buvo apdovanota kaip geriausia aktorė Nepriklausomame Niujorko kino ir video festivalyje. Blanka prisipažįsta nustebusi, kai ją pakvietė vaidinti seriale „Eva Luna“, nes niekada nebuvo vaidinusi serialuose, nors sutiko iš karto, nes jai tai – puiki galimybė. Ji pripažįsta, kad skirtumas tarp kino ir serialų kūrimo labai didelis.

- Visada turite tiek energijos?

Aš gan energinga. Kartais manęs klausia, kodėl ištekėjau už amerikiečio. O aš atsakau, kad jei būčiau ištekėjus už latino, mes vienas kitą pribaigtume. Aš labai latino. Man pataria gyventi ramiau, atsipalaiduoti, bet aš nesutinku, nes gyvename tik kartą. Arba viskas, arba nieko, arba daryt, arba nedaryt. Po ilgų „Eva Lunos“ filmavimų aš grįžtu namo ir dar turiu išmokti kitas trisdešimt ar keturiasdešimt scenų. Be to, turi pasirūpinti kasdieniais dalykais, vyru ir savo kosmetinių šepetėlių „Heaven’s Brush“ verslu.

- Kuo tie šepetėliai ypatingi?

Jie yra cruelty free (jokio žiauraus elgesio su gyvūnais), taip pat antibakteriniai. Paprastai gaminant kosmetinius šepetėlius gyvam gyvūnui nudiriama oda, o tai neteisinga. Sužinojau tai dirbdama. Be to, gyvūnų kailis, kaip ir žmogaus, turi odą, į kurią įsigeria labai daug bakterijų, kurių taip paprastai nenuplausi. Mano šepetėliai gaminami iš kitokios medžiagos, kuri daug švelnesnė už gyvūnų kailį, ją galima perdirbti ir joje nesikaupia bakterijos. Iš viso yra šešiolika skirtingų šepetėlių pudrai, tušui, skaistalams.

- Verslą vystote ne viena. Papasakokite apie savo vyrą.

Jis – Jackas Hartnettas, irgi aktorius ir kino prodiuseris Holivude. „Eva Luna“ filmavimas jam buvo nauja patirtis, nes jis pratęs prie kino. Bet jis mane palaiko visu 150 procentų. Jei būtų kitaip, nežinau, ką būčiau dariusi, nes visada namie gamindavau, o dabar grįžtu aštuntą ar devintą vakaro. Dabar jam skiriu mažiau laiko. Kai nedirba, jam patinka ateiti pažiūrėti, kaip vaidinu. Tos kartu praleistos valandos ir savaitgaliai yra aukso vertės. Jis mokosi ispanų kalbos. Tai labai gražu, nes iš to matyti, kokia jam brangi mano karjera ir mūsų ryšys. Mes labai laimingi. Jis visada mane lydi į priėmimus, nors nieko nesupranta, nes kol kas kalba tik angliškai, Kartais jam būna šiek tiek sunku. Klausia manęs, kas čia vyksta, ir man tenka išversti.

- Jis labai gražus.

Taip, mano saldainiukas! Manau, kad tai Dievo dovana. Jis labai geras žmogus, labai talentingas.

- Nors jie jau trejus metus vedę, vis dar neturite vaikų.

Nusprendėme kol kas neturėti vaikų, nes karjerai reikia skirti labai daug laiko, dar laukia daug kelionių ir daug neįgyvendintų planų prieš susilaukiant vaikų. Tapti mama – kiekvienos moters svajonė. Turiu stiprų motinišką instinktą. Tikrai labai norėčiau, bet dar ne dabar. Tinkamas metas ateis galbūt, kai baigsiu kai kuriuos projektus.

Blancos pora seriale yra ne kas kitas, o vienas trokštamiausių televizijos ispanų kalbą žvaigždžių – Gajus Ekeris. „Man didelė garbė dirbti su Gajum Ekeriu. Jis – puikus aktorius ir puikus kolega. Ekrane tarp mūsų matyti nuostabus magiškas ryšys. O už ekrano mes esam labai geri draugai“. Tą ryšį tikrai pastebi žiūrovai, ypač puikiai atliktose bučinių ir meilės scenose. Tačiau paklausus apie galimą jų romaną, Blanka nusijuokia i patikina, kad judviejų šeimas sieja tik draugystė.

- Visi keturi – jo žmona, mano vyras, jis ir aš – esam labai geri draugai, mums nieko neprikiši. Jis vedęs, aš ištekėjus. Viskas yra aišku.

Neabejojama, kad darbas seriale „Eva Luna“ jai atvers kelius ilgai aktorės karjerai. Pasiūlymų ilgai laukti nereikėjo. Vos baigus filmuoti „Eva Luną“, gražioji žaliaakė vyks į Meksiką, kur pradės naują projektą. „Dabar turiu du pasiūlymus filmuotis kine. Vienas jau patvirtintas. Tai filmas, kuris vadinasi „Čiapasas“ („Chapas“) ir bus filmuojamas penkiomis kalbomis. Man teko geras vaidmuo, tai labai svarbus personažas. Labai laukiu, kada pradėsime filmuoti“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius