Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujos „Trijų muškietininkų“ versijos režisierius ryškiausius vaidmenis dovanoja savo žmonai Millai Jovovich

Garsioji Milla Jovovich dovanų vaidmenį filme nuo savo vyro režisieriaus Paulo W.S.Andersono gauna jau nebe pirmą kartą. Moteris yra suvaidinusi keturiose „Absoliutaus blogio“ dalyse (šiuo metu yra kuriama ir penktoji šio nepaprastai populiariaus filmo dalis), o dabar seksualios samdomos žudikės vaidmenį gavo ir naujausioje režisieriaus trimačio formato juostoje „Trys muškietininkai“.
Milla Johovich
Milla Jovovich / „ACME film“ nuotr.

Filmo „Absoliutus blogis“ filmavimo aikštelėje susipažinę M.Jovovich ir Paulas W.S.Andersonas po šešerių metų draugystės žiedus sumainė 2009 metais. 2007 metais jiedu susilaukė dukros Ever Gabo.

„Dirbti kartu su žmona – nepaprasta privilegija. Ji gabi aktorė, graži moteris, brangiausias žmogus. Kodėl vaidmenį, kuris jai idealiai tinka, turėčiau siūlyti kokiai kitai aktorei?“ – visiems skeptikams, kurie kritiškai žiūri į tokį „šeimos verslą“, atkerta režisierius.

„Mes jau pripratome drauge laiką leisti ne tik namuose, bet ir darbe. Paulas man puikiai padeda įsijausti į vaidmenį, o aš jam stengiuosi kaip įmanydama pagelbėti dalindama patarimus arba bendraudama su gerbėjais. Beje, prieš pradėdami naują filmą mes visuomet diskutuojame su gerbėjais socialiniuose tinkluose. Ten – mūsų geriausi pagalbininkai ir kritikai, į kurių pastabas atsižvelgę galime sukurti tokias populiarias ir visuose pasaulio kampeliuose žiūrimas juostas“, – apie savo ir vyro tandemą pasakoja M.Jovovich.

Naujųjų „Trijų muškietininkų“ režisieriaus ir prodiuserio Paulo W.S.Andersono trileriai garsėja nevaldoma energija, vaizdo efektų piruetais, akrobatiniais triukais ir beprotiška vaizduote. XVII amžiaus išgalvotų karališkų intrigų spektaklyje jis savaip interpretuoja A.Duma literatūrą ir gerai pažįstamus riterius įpainioja į keblius nesusipratimus. Juostoje vaidmenis atlieka ne tik garsioji M.Jovovich, bet ir Loganas Lermanas, Orlando Bloomas, Christophas Waltzas, Matthew Macfadyenas, Ray Stevensonas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius