-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nesaldu ir Brownui, ir Rihannai

Atlikėjui Chrisui Brownui virš galvos niaukiasi grėsmės debesys. Jei 19-metis bus pripažintas kaltu dėl savo merginos dainininkės Rihannos užpuolimo, jam gali grėsti net kalėjimas.
Rihanna ir Chrisas Brownas.
Rihanna ir C.Brownas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Tuo metu nuo žiniasklaidos besislapstanti sužalojimų patyrusi Rihanna atšaukė savo koncertą Indonezijos sostinėje Džakartoje.

Asmenys, atsakingi už atlikėjos koncertų turą, vakar pranešė, kad pasirodymas nukeliamas dėl „užpuolimo bylos, susijusios su Rihannos vaikinu“. Užvakar buvo atšauktas šį penktadienį turėjęs vykti koncertas Malaizijoje, Kvala Lumpūre, ir vasario 20-ąją planuotas ištaigingas merginos 21-ojo gimtadienio vakarėlis.

Kivirčo priežastis

„New York Daily News“ pranešė, kad konfliktas tarp atlikėjų kilo, kai Ch.Brownas važiuodamas su Rihanna nuomojamu „Lamborghini“ gavo SMS iš nepažįstamos moters. Esą dėl to Rihanna supyko ir kilo vaidas. Mergina išlipo iš automobilio, o Ch.Brownas norėdamas sulaikyti sugriebė už rankos. Ji ištrūko ir esą tokį vaikino elgesį pavadino užpuolimu. Kitų šaltinių teigimu, atlikėjos sužeidimai buvo akivaizdūs. Dauguma liudininkų nurodė, kad populiariai dainininkei buvo pamušta akis, netrūko mėlynių ir kraujo, buvo prakirsta lūpa, įkąsta į ranką.

Los Andželo policijos pareigūnai žiniasklaidos atstovams patvirtino, kad skambučio į pagalbos tarnybą garso įraše girdėti, kaip klykia moteris. Tiksliai nėra aišku, ar skambino pati Rihanna. Pareigūnai atsisakė išplatinti garso įrašą.

K.Westas priblokštas

Amerikiečių dainininkas Kanye Westas pareiškė buvęs šokiruotas Ch.Browno išpuoliu prieš Rihanną. „Nenoriu apie tai daug kalbėti, bet buvau visiškai priblokštas to, ką išgirdau“, - sakė 31-erių reperis per radijo stoties „KIIS FM“ pokalbių laidą.

„Rihanna turi didžiulį potencialą, ji gali tapti puikiausia visų laikų atlikėja. Žinote, jaučiuosi, lyg ji būtų mano mažoji sesutė. Aš padaryčiau bet ką, kad tik jai galėčiau padėti“, – tvirtino K.Westas. Atlikėjas, praėjusiais metais vykęs į koncertinį turą kartu su Rihanna, nenorėjo atvirauti, ar kalbėjo su dainininke asmeniškai, bet pavadino situaciją „pasibaisėtina“. „Man nerūpi, kad ji yra žinoma. Mergina galėtų dirbti „McDonald‘s“ restorane, bet toks dalykas niekuomet neturėtų nutikti“, – sakė reperis.

Los Andželo policijos viršininkas Williamas Brattonas tvirtino tikintis, kad byla pasieks apygardos prokurorą dar šią savaitę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius