Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nėščia Kourtney Kardashian visiškai nuoga pozavo provokuojančioms nuotraukoms

Jau visai netrukus gimdyti turinti realybės šou žvaigždė Kourtney Kardashian (35 m.) pasekė savo jaunesnės sesers Kim Kardashian pėdomis ir nusifotografavo visiškai nuoga.
Kourtney Kardashian
Kourtney Kardashian / „Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr.

Žurnalui „DuJour“ dar šį mėnesį trečiojo vaiko susilauksianti Kourtney Kardashian fotosesijoje jautėsi labai drąsiai ir nė kiek nesidrovėjo išsirengti nuogai stebint gausiam būriui žmonių.

Nuogos Kourtney Kardashian fotosesiją žurnalui „DuJour“ galite pamatyti ČIA.

„Kartą jau fotografavausi būdama nėščia, kai laukiausi Masono. Nusifotografuoti sugalvojau paskutinę minutę, pasidariau tas nuotraukas vien sau, man labai patiko. Šį kartą kol fotografavausi mane filmavo naujoms mūsų šou serijoms, visi sakė man: „Tu jautiesi taip patogiai vaikščiodama aplink nuoga ir nėščia!“ – žurnalui pasakojo Kourtney Kardashian.

Nors pozuodama be drabužių Kourtney Kardashian nė kiek nesidrovėjo, ji vis tik abejoja, ar kitomis aplinkybėmis fotografuotųsi nuoga.

„Niekada nesakyk niekada, bet tikriausiai to nedaryčiau. Dabar fotografuojuosi nuoga todėl, kad mane žavi tai, kaip atrodo mano kūnas kol esu nėščia, noriu įamžinti šį savo gyvenimo tarpsnį... Neturiu tikslo ko nors sužavėti ar apsimesti tuo, kuo nesu. Tiesiog nuostabu turėti galimybę vieną dieną parodyti savo vaikams tokias nuotraukas ir pasakyti: „Tai tu tada buvai manyje“, – kalbėjo Kourtney Kardashian.

Kourtney Kardashian su Scottu Disicku jau augina ketverių metų sūnų Masoną ir dvejų metų dukrą Penelopę. Trečioji poros atžala gimti turėtų dar šį mėnesį.

AOP nuotr./Scottas Disickas ir Kourtney Kardashian
AOP nuotr./Scottas Disickas ir Kourtney Kardashian

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius