2014 04 07 /2014 04 08

Netikėtai mirė 25-erių Peaches Geldof – Didžiojoje Britanijoje populiari televizijos laidų vedėja ir modelis

Pirmadienį Didžiojoje Britanijoje netikėtai mirė žurnalistė, televizijos laidų vedėja ir modelis Peaches Geldof. 25-erių moteris buvo antroji muzikantų Bobo Geldofo ir Paulos Yates dukra, praneša BBC.
Peaches Geldof
Peaches Geldof / „Instagram“ nuotr.
Temos: 1 TV

Kaip skelbia BBC, pareigūnai į jos namus Kento grafystėje buvo iškviesti pirmadienį popiet, apie 13.35 val. Vėliau į namus atvykę medikai konstatavo Peaches Geldof mirtį.

„Kol kas mirtis traktuojama kaip nepaaiškinama ir staigi“, – teigiama policijos pranešime. Namus apieškoję pareigūnai nerado jokių narkotikų, atsisveikinimo raštelio ar akivaizdžių smurtinių žymių, taigi jaunos moters mirties priežastis kol kas lieka visiškai neaiški.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Bobas Geldofas švenčia 62-ąjį gimtadienį
AFP/„Scanpix“ nuotr./Bobas Geldofas

Sukrėstas Peaches Geldof tėvas seras Bobas Geldofas (62 m.) išplatino pranešimą ir sakė esąs apimtas nepakeliamo skausmo.

„Peaches mirė. Mes esame neapsakomai sukrėsti. Ji buvo linksmiausia, protingiausia, sąmojingiausia ir labiausiai pakvaišusi bei pašėlusi iš mūsų visų. Rašyti „buvo“ gniuždo mane iš naujo. Koks puikus vaikas. Kaip taip įmanoma, kad niekada daugiau jos nebepamatysime? Kaip tai ištverti? Mes mylėjome ją ir branginsime ją amžinai. Koks liūdnas šis sakinys. Tomas ir jų sūnūs Astala ir Phaedra visada priklausys mūsų šeimai – taip dažnai sužeidžiamai, bet niekada nesužlugdomai“, – savo ir visos šeimos vardu sakė Bobas Geldofas.

Be mamos liko du berniukai

Po staigios Peaches Geldof mirties be mamos bus priversti augti du jos sūnūs – dvejų metų Astala ir balandžio pabaigoje pirmąjį gimtadienį švęsiantis Phaedra.

„Instagram“ nuotr./Peaches Geldof su sūnumis Astala ir Phaedra
„Instagram“ nuotr./Peaches Geldof su sūnumis Astala ir Phaedra

Astalos Peaches Geldof su muzikantu Thomasu Cohenu susilaukė 2012-ųjų balandį, tų pačių metų rugsėjį jiedu susituokė toje bažnyčioje, kur susituokė ir jos tėvai. Praėjus metams nuo pirmojo sūnaus gimimo pora susilaukė antro sūnaus – Phaedra gimė tą pačią dieną kaip ir Peaches velionė mama, balandžio 24-ąją.

„Mano mylima žmona Peaches buvo garbinama manęs ir mūsų dviejų sūnų Astalos ir  Phaedros ir aš priminsiu jiems apie jų mamą kiekvieną dieną. Mes mylėsime ją amžinai“, – pirmadienį trumpai pasakė netikėtai našliu tapęs muzikantas Thomasas Cohenas.

Prieš 14 metų Peaches motina Paula Yates per jaunėlės dukters Pixie 10-ąjį gimtadienį perdozavo narkotikų ir mirė. Mirties išvakarėse Peaches savo „Instagram“ paskyroje paviešino nuotrauką, kurioje ji, būdama dar kūdikis, yra su mama.

„Instagram“ nuotr./Peaches Geldof su mama Paula Yates
„Instagram“ nuotr./Peaches Geldof su mama Paula Yates

Peaches Geldof gimė 1989-aisiais. Savo žurnalistinę karjerą pradėjo būdama 15-os metų, ėmusi rašyti į žurnalą „Elle“. Namus ji paliko būdama 16-os, kai išvyko bendradarbiauti su „Telegraph“ ir „Guardian“, taip pat vesti televizijos laidų, tarp kurių – „ITV2's OMG! with Peaches Geldof“. Ji taip pat dirbo modeliu. 

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Peaches Geldof ir Thomasas Cohenas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Peaches Geldof ir Thomasas Cohenas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius