Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nicole Kidman: po skyrybų su Tomu buvau sugniuždyta

Apie jausmus buvusiam sutuoktiniui Tomui Cruise'ui aktorė Nicole Kidman kalba retai, tačiau šįkart išdrįso prisiminti skaudžius išgyvenimus. Aktorė prisipažino, kad po skyrybų jautėsi sugniuždyta.
Nicole Kidman ir Tomas Cruise'as
Nicole Kidman ir Tomas Cruise'as / zmones24.lt

Moteris prisipažino tuomet maniusi, kad niekada daugiau negalės įsimylėti. N.Kidman ir T.Cruise'as išsiskyrė po dešimtmečio, praleisto drauge. Pora susipažino 1989 metais filmuojant juostą „Griaustinio dienos“ ir ėmė artimai bendrauti. 

„Aš buvau iš tikrųjų sugniuždyta ir nežinojau, ar kas nors panašaus man gali nutikti vėl. Niekada nemaniau, kad būdama 41 metų susilauksiu kūdikio, bet mes niekada nežinome, kas slepiasi už kampo“, – žurnalui „Marie Claire“ sakė N.Kidman, su vyru Keithu Urbanu auginanti dvejų metų dukrą Sunday Rose ir naujagimę Faith Margaret, kurią išnešiojo ir pagimdė pakaitinė motina.

„Aš niekuomet nesiekiau būti žvaigždė, bet buvau pasirengusi tai padaryti iš meilės. Tai padaryti sunku. Tai sunku, kai esi jaunas, bet aš buvau pasirengusi viską aukoti dėl meilės, nes galų gale tai yra viskas, ką turi. Iš santykių gauni daug daugiau, jei jie yra pripildyti meilės“, – apie pasiaukojimą santuokai su T.Cruise'u kalbėjo aktorė.

„Kaip pora mes labai vertinome savo privatumą. Retai pasirodydavome viešai ir buvome labai artimi – todėl mes kartu praleidome 10 metų. Tai daug laiko, ypač kai išteki 23-ejų. Tai buvo puikūs santykiai. Puikūs“, – teigė aktorė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius