-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nicole Scherzinger: „Kalorijas skaičiuoti pradėjau būdama 14-os, bet dabar tuo nebeužsiimu“

Dainininkė Nicole Scherzinger žurnalistams papasakojo labai anksti pradėjusi rūpintis savo kūnu. „Kalorijas skaičiuoti pradėjau būdama 14-os, išbandžiau visas dietas, kokias tik galite įsivaizduoti“, – sakė ji, pridurdama, kad dabar puikią figūrą išlaiko kitais būdais.
Nicole Scherzinger
Nicole Scherzinger / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pasak N.Scherzinger, jai visuomet gerą formą padeda palaikyti bėgiojimas, o skaičiuoti kąsnius ji jau pamiršo. „Nebesu kalorijų vergė, valgau ką noriu. Bet tam prireikė laiko“, – žurnalui „Shape“ prisipažino 33-ejų atlikėja.

Ji pasakojo net būdama grupėje „Pussycat Dolls“ skaičiavusi, kiek suvalgo maisto. „Tačiau ilgainiui, skaičiukai tapo mano priešais. Supratau, kad net daug sportuodama ir treniruodamasi tik priaugu svorio. Sulaukusi 30-ies mečiau skaičiuoti, tiesiog žiūriu, kad tilpčiau į savo drabužius ir stengiuosi atrasti balansą. Mano naujasis šūkis: „Išlik aktyvi, nuosaikiai valgyk viską ir nebūk griežta sau“, – pasakojo N.Scherzinger.

Dainininkė tikino mėgstanti pavalgyti ir tam atrandanti laiko net per gausybę darbų. „Pusryčiams man patinka minkštai virti kiaušiniai, rūkyta lašiša ir pilno grūdo duona, priešpiečiams užkandu daržovių ar vaisių, o pietums paskanauju dažniausiai vištienos ar žuvies su ryžiais ir daržovėmis“, – neįmantrų valgiaraštį įvardijo ji.

Atlikėja prasitarė mėgstanti ir havajietiškų patiekalų, mat ji gimė būtent Havajuose. „Mėgstu džiovintą tuną su sojos padažu, požeminėje krosnyje lėtai keptą kiaulieną, bananų blynelius su kokosų sirupu ir šokoladą su makadamijos riešutais. Man regis, galiu priaugti svorio vien kalbėdama apie tokį maistą“, – juokėsi tamsiaplaukė. N.Scherzinger teigimu, papildomi jos kilogramai ištirps kaskart vos jai pradėjus aktyviai ruoštis koncertų turui ar vaizdo klipo filmavimams.

Beje, N.Scherzinger tapo dar viena garsenybe, papuošusi „užpakaliukų“ knygą „Culo“. Gundančią jos nuotrauką pamatyti galite paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius