Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Niujorke praūžė seksualiausias metų renginys – „Victoria's Secret“ šou

Viso pasaulio akys šiąnakt buvo nukreiptos į Niujorką – čia vyko kasmetinis „Victoria's Secret“ šou, tituluojamas seksualiausiu metų renginiu.
„Victoria's Secret“ šou: Lily Aldridge, Karlie Kloss ir Adriana Lima
„Victoria's Secret“ šou: Lily Aldridge, Karlie Kloss ir Adriana Lima / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Vėlų trečiadienio vakarą (Lietuvos laiku – naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį) seksualiausios pasaulio manekenės išdidžiai žengė podiumu žavėdamos visus žiūrovus.

Prašmatniame renginyje akį traukė ne tik manekenės, bet ir įspūdingi kostiumai bei apatiniai drabužiai. Daugiausia dėmesio sulaukė šviesiaplaukė gražuolė Candice Swanepoel, kuri demonstravo net 10 mln. JAV dolerių kainuojančią „Royal Fantasy Bra“ liemenėlę.

Šalia manekenių ant podiumo šėlo ir garsūs muzikantai: grupės „Fall Out Boy“, „Neon Jungle“ bei „Great Big World“. Muzikine vakaro pažiba tapo dainininkė Taylor Swift, surengusi nepakartojamą šou.

Podiumu šiemet žengė net 40 manekenių, kurios pademonstravo po kelis skirtingus kostiumus. Akis buvo galima paganyti į modelius iš 18-os šalių: JAV (Karlie Kloss, Lily Aldridge, Lindsay Ellingson, Erin Heatherton, Jacquelyn Jablonski, Hilary Rhoda, Martha Hunt, Jasmine Tookes ir Devon Windsor), Brazilijos (Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Izabel Goulart, Barbara Fialho ir Lais Ribeiro), Olandijos (Doutzen Kroes), Pietų Afrikos Respublikos (Candice Swanepoel), Namibijos (Behati Prinsloo), Puerto Riko (Joan Smalls), Didžiosios Britanijos (Cara Delevingne, Lily Donaldson, Jourdan Dunn ir Malaika Firth), Prancūzijos (Constance Jablonski, Sigrid Agren ir Cindy Bruna), Latvijos (Ieva Lagūna), Lenkijos (Magdalena Frackowiak, Monika Jagaciak ir Kasia Struss), Baltarusijos (Maryna Linchuk), Švedijos (Kelly Gale ir Elsa Hosk), Danijos (Caroline Brasch Nielsen ir Josephine Skriver), Portugalijos (Sara Sampaio), Angolos (Maria Borges), Vokietijos (Toni Garrn), Australijos (Jessica Hart) bei Kinijos (Sui He ir Ming Xi).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius