Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Niujorko policija nori apklausti Campbell dėl vairuotojo užpuolimo

Niujorko policija nori apklausti Naomi Campbell, nes ją vežioti pasamdytas vyriškis pasiskundė, kad antradienį britų supermanekenė jam smogė sėdėdama ant galinės prabangaus sportinio visureigio sėdynės.
Naomi Campbell
Naomi Campbell / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Vairuotojas, kurio pavardė neskelbiama, policijai sakė, kad sustabdė juodą visureigį „Cadillac Escalade“ kelkraštyje Manhatano centre, kai ant galinės automobilio sėdynės sėdėjusi 39 metų N.Campbell smogė jam į galva ir jis ja atsitrenkė į vairą. Dėl to vairuotojui po dešine akimi atsirado kraujosruva.

Vyriškis kreipėsi į eismo reguliuotoją, kuris apie incidentą pranešė policijai. Atvykus pareigūnams N.Campbell įvykio vietoje nebebuvo, nurodė policija.

27 metų vairuotojas, kuris buvo pasamdytas tik vienai dienai, papasakojo policijai, kad paėmė manekenę iš viešbučio Manhatane ir vežė ją į televizijos ir filmų studijų kompleksą „Astoria Studios“ Kvinse, sakė Niujorko policijos departamento atstovas spaudai Paulas Browne'as.

Kai atvyko policija, N.Campbell jau buvo pėsčiomis pasišalinusi iš įvykio vietos. „Vairuotojas nurodė, kad nedidelė kraujosruva ir patinimas po jo dešine akimi atsirado dėl jos veiksmų, – rašoma Niujorko policijos paskelbtame pareiškime. – Norime su ja pasikalbėti“.

N.Campbell savanoriškai bendradarbiaus su policija, pranešė manekenės atstovas spaudai Jeffas Raymondas.

„Viskas yra kur kas painiau nei atrodo iš pirmo žvilgsnio“, – pridūrė jis.

N.Campbell nebe pirmą kartą dėl savo nežaboto būdo susilaukia nemalonumų – 2008 metais Londono teismas jai skyrė 200 valandų visuomenei naudingo darbo, kai ji padarė kaltės pripažinimo pareiškimą dėl dviejų policijos pareigūnų užpuolimo Hitrou oro uoste. Tuomet ilgakojė gražuolė sukėlė skandalą sužinojusi, kad dingo dalis jos bagažo.

2007 metais N.Campbell Niujorko teismo sprendimu taip pat teko penkias dienas plauti grindis ir tualetus už tai, kad įsiplieskus ginčui dėl džinsų metė mobilųjį telefoną į savo namų šeimininkę. Jai taip pat buvo nurodyta lankyti pykčio valdymo kursus.

1998–aisiais N.Campbell taip pat buvo įsivėlusi į incidentą su telefonu, su kuriuo ji smogė savo buvusiai asistentei Georginai Galanis. 2000 metais Toronto teisme manekenė sutiko padaryti kaltės pripažinimo pareiškimą dėl užpuolimo. Ji atsiprašė nukentėjusios asistentės ir sumokėjo neskelbtą sumą pinigų, o po to lankė pykčio valdymo kursus.

N.Campbell karjerą ant podiumo pradėjo būdama 15–os ir tapo viena brangiausiai apmokamų manekenių pasaulyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius