Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Odontologas: Lindsay Lohan dantys sugedę nuo narkotikų

Atrodytų, aktorė Lindsay Lohan lipa iš priklausomybių ir skandalų duobės, tačiau jos šypsena dar kurį laiką tikrai primins praėjusį audringą gyvenimo tarpsnį.
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lindsay Lohan

Praėjusią savaitę viename renginių pasirodžiusi L.Lohan negailėjo fotografams šypsenos, tačiau ši, toli gražu, nebuvo sniego baltumo kaip įprasta Holivude. Kaip teigė Radaronline.com kalbintas stomatologas, akivaizdžiai matyti yrantys merginos dantys. Niujorke dirbančio mediko teigimu, L.Lohan dantys veikiausiai sugedę „dėl rūkymo ir narkotikų vartojimo“.

„Dantys būna taip pažeidžiami tuomet, kai asmuo rūko, vartoja narkotikus ir tinkamai nesirūpina burna“, – aiškino odontologas Pankajas Singhas. L.Lohan dažnai paparacų užfiksuojama su cigarete, tačiau, anot eksperto, vien tabako rūkymas tokio ėduonies nesukeltų.

„Rūkančių asmenų dantys pageltę, tokius matome ir L.Lohan nuotraukoje. Kita vertus, kai mergina tokia jauna, rūkymas nesukeltų tokio ėduonies ir rudumo, kokį galima pamatyti prie pat dantenų. Dažniausiai dantys taip pažeidžiami tiems, kurie vartoja narkotikus“, – sakė gydytojas.

Liepą 25-erių sulaukusi L.Lohan reabilitacijos klinikoje dėl priklausomybių nuo alkoholio ir narkotikų gydėsi jau šešis kartus. Pastarąjį kartą iš gydymo įstaigos ji išėjo šių metų sausį.

Scanpix nuotr./Lindsay Lohan dantys
„Scanpix“ nuotr./Lindsay Lohan dantys

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius