Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Operos grandui Domingo paskirta operacija

Ispanų tenorui Placido Domingo, laikomas vienu iš geriausių pasaulyje operos solistų, buvo paskirta „prevencinė“ operacija, kai jis koncertuodamas Japonijoje pajuto skausmus pilvo apačioje, sakoma trečiadienį maestro oficialiame tinklalapyje paskelbtame pranešime.
Placido Domingo Stokholmo operoje
Placido Domingo / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Placido Domingo

69 metų P.Domingo sveikatos būklė buvo visapusiškai ištirta Niujorke, kur „gydytojai nustatė, kad jam reikia atlikti medicinos rekomenduojamą prevencinę operaciją“, nurodoma tinklalapyje www.placidodomingo.com.

„Po operacijos jie galės tiksliau pasakyti, kad Placido Domingo atnaujins savo pasirodymų tvarkaraštį, – sakoma pranešime, kuriame planuojamos operacijos pobūdis nenurodomas. – Tikimasi, kad tai įvyks maždaug po šešių savaičių.“

P.Domingo yra Los Andželo operos ir Vašingtono nacionalinės operos generalinis direktorius. Jo repertuaras apima 130 scenos vaidmenų – daugiau nei bet kurio kito garsaus pasaulio tenoro.

„Grammy“ apdovanojimo laureatas debiutavo scenoje įvyko prieš beveik penkis dešimtmečius Meksikos mieste Monterėjuje, kai P.Domingo atliko pagrindinį Alfredo vaidmenį Giuseppe Verdi operoje „Traviata“. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius