Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Orbakaitė anuliavo Lietuvos pasą sūnui Deniui, kad tėvas negalėtų jo nežinia kur išsivežti

Rusų estrados dainininkė Kristina Orbakaitė apkaltino savo buvusį civilinį vyrą verslininką Ruslaną Baisarovą apgaule gavus dokumentus, leidžiančius bendrą sūnų Denį išvežti į užsienį, pranešė lietuviško kraujo turinčios artistės atstovė spaudai Natalija Nikitina.
Kristina Orbakaitė
Kristina Orbakaitė / „Scanpix“ nuotr.

„Liepos pabaigoje, kai Kristina atsivežė sūnų iš Amerikos ir perdavė jį Ruslanui, jos buvęs civilinis vyras pažadėjo nuvežti sūnų į Paryžių, į Disneilendą, ir paprašė duoti jam dokumentus, leidžiančius vaiką išsivežti į užsienį“, – papasakojo N.Nikitina.

Drauge, pasak jos, K.Orbakaitė, kuri yra Rusijos popmuzikos scenos primadonos Alos Pugačiovos duktė, turi R.Baisarovo notaro pažymą, kad tokius dokumentus verslininkas gavo.

Tačiau rugsėjo pradžioje, „supratusi, kad yra apgauta, o R.Baisarovas niekur neketina vežti sūnaus, K.Orbakaitė anuliavo Lietuvos pasą Deniui, kad tėvas negalėtų išsivežti vaiko nežinia kur“.

Savo ruožtu R.Baisarovo advokatas Aleksandras Dobrovinskis interviu agentūrai „Interfax“ pareiškė: „Matyt, Kristina Orbakaitė seniai rengėsi išsiųsti Denį į užsienį, toliau iš akių, kaip ir vyresnįjį sūnų. Ji, matyt, suprato, kad tai nepavyks, todėl ir anuliavo šį pasą.“ Jis pabrėžė, kad jokių kliūčių išvežti D.Baisarovą į užsienį nėra.

„Manau, jeigu R.Baisarovas nuspręs nusivežti sūnų į užsienį su Rusijos pasu, jis tai padarys be kliūčių“, – pridūrė A.Dobrovinskis.

Rugsėjo 3 dieną K.Orbakaitė kreipėsi į Maskvos Tverės rajono teismą, prašydama nustatyti, su kuriuo iš tėvų turi gyventi jaunesnysis sūnus Denis, kurį atsisako grąžinti jo tėvas R.Baisarovas. Tą pačią dieną R.Baisarovas kreipėsi į Grozno teismą, prašydamas nustatyti sūnaus gyvenamąją vietą.

Rugsėjo 15 dieną Grozno teismas nustatė, kad Denis turi gyventi su tėvu. Vėliau K.Orbakaitė nusiuntė kasaciją šiam sprendimui į Čečėnijos respublikos Aukščiausiąjį Teismą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius