Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Orlando oro uoste sulaikyta ginkluota „Playboy“ gražuolė

Manekenė, kuri fotografavosi vyrų žurnalui „Playboy“, sulaikyta Orlando oro uoste, kai mėgino įsinešti į lėktuvo saloną užtaisytą revolverį. Tai praneša vietos leidinys „The Orlando Sentinel“ ir tinklalapis lenta.ru.
Shanna Marie McLaughlin
Shanna Marie McLaughlin / Nuotr. iš „YouTube“

Incidentas įvyko pirmadienį, rugpjūčio 8 dieną, bet informacija apie jį pateko į žiniasklaidos priemones tik dabar. Remiantis policijos ataskaita, Shanna Marie McLaughlin buvo tikrinama, kai ji ketino skristi į Los Andželą. Skenuojant jos rankiniame bagaže rastas revolveris.

Negana to, paaiškėjo, kad revolveris – 45-ojo kalibro „Kolt“ – buvo užtaisytas ekspansyviomis kulkomis. Ginklas buvo paimtas, 26-erių metų manekenė sulaikyta ir nuvežta į kalėjimą.

S.M.McLaughlin fotografavosi žurnalui „Plyboy“ 2010 metais, liepą ji buvo mėnesio mergina. Tais pačiais metais dėl merginos kilo skandalas, susijęs su atvira fotosesija centrinės Floridos universiteto, kurio studentė ji yra, persirengimo kambaryje. Aukštosios mokyklos vadovybei  teko viešai atsiprašyti visuomenę už skandalingą fotografavimąsi mokymo įstaigoje.

VIDEO: aXis August 2010 Cover Shoot • Behind the Scenest • more at aXismag.com

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius