Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Owenas Wilsonas: Woody Alleno filmas „Vidurnaktis Paryžiuje“ pavertė mane menininku

„Jis toks žmogus, kuriuo norėtų būti kiekvienas. Toks, su kuriuo užaugai. Todėl dirbti su Woody Allenu yra nuostabu. Argi tu nenorėtum būti manimi?“ – su lengva šypsena veide sako žinomas Holivudo aktorius Owenas Wilsonas. Iki šiol vadintas „popkorninių“ komedijų žvaigžde, jis neslepia pasitenkinimo: „Pagaliau aš tapau tikru menininku ir galiu didžiuotis dirbdamas su pačiu Woody Allenu!“
Owenas Wilsonas
Owenas Wilsonas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Apie tai, jog kino genijus filmuotis juostoje „Vidurnaktis Paryžiuje“ (komedija mūsų šalies kino teatruose pasirodys jau šį savaitgalį) jį pakvietė pamatęs komediją „Slėpkit pamerges!“, O.Wilsonas nieko nežinojo. Beje, keista yra jau tai, jog naujų filmų beveik nežiūrintis režisierius žiūrėjo tokio tipo komediją. „Vieną dieną netikėtai gavau laišką, kuriame rašoma: „Kitą savo filmą filmuosiu Paryžiuje, prašau perskaityti scenarijų ir parašyti, ką manai.“ Tuomet iškart pasakiau, kad neabejotinai noriu dalyvauti šios juostos kūrime. Susitikę paspaudėme vienas kitam rankas, Woody paklausė, kaip sekėsi skrydis ir tarstelėjo, jog tai bus paskutinis jo klausimas, kurį išgirsiu. Ir žinote, jis neklydo. Mes tikrai bendravome nedaug“, – žinomo režisieriaus keistumus prisimena Holivudo žvaigždė.

Paklaustas, kodėl tiek daug aktorių svajoja vaidinti keistuolio filmuose, O.Wilsonas sako: „Neabejoju, kad tai dėl to, jog jis – tiesiog ikona. Juk faktas, jog suvaidinai bent viename Woody filme – jau įvykis. Galiu jums atskleisti štai ką: aktoriai su juo dirba ne dėl atlyginimo dydžio, o dėl eilutės CV. Tai lyg dailininkas Pablo Picasso pasakytų, jog nori nutapyti jūsų portretą.”

Naujausia W.Alleno komedija „Vidurnaktis Paryžiuje“ pasakoja apie tai, kaip atostogų Prancūzijos sostinėje metu rašytojas (O.Wilsonas) patenka į stebuklingąjį naktinio Paryžiaus pasaulį. Jis persikelia laiku ir sutinka visus garbinamus herojus: E.Hemingway, S.Dali, S.Fitzgeraldą, P.Picasso... visą XX a. pradžios genijų kompaniją.

Romantinėje komedijoje, kurioje be O.Wilsono vaidina tokios žvaigždės kaip Rachel McAdams, Kathy Bates, Michaelas Sheenas, Marion Cotillard, Adrienas Brody, Carla Bruni-Sarkozy ir kiti, pamatysime nuostabų Paryžių, kuriame svajoja apsilankyti net ir ten jau buvusieji, subtilų Woody Alleno humorą ir nuostabią istoriją.

Didžiausio iš visų jau sukurtų W.Alleno šedevrų pasisekimo sulaukusio filmo „Vidurnaktis Paryžiuje“ premjera mūsų šalies kino teatruose – jau šį savaitgalį.

VIDEO: Midnight in Paris Trailer 2011

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius