Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ozzy ir Sharon Osbourne’ai vienas be kito negalėtų net kvėpuoti

Ši netradicinio elgesio ir pažiūrų porelė visuomet traukė aplinkinių dėmesį. Garsusis Ozzy vadinamas Tamsos Kunigaikščiu, o jo antroji pusė Sharon – ciniška ir apsukria Geležine Mamyte. Muzikos pasaulyje jau seniai žinoma, kad vienas be kito jie tiesiog neišgyventų.
Ozzy ir Sharon Osbourne'ai
Ozzy ir Sharon Osbourne'ai. / AOP nuotr.

Vardas, pavardė: Johnas Michaelas Osbourne’as.
Gimimo data, vieta: 1948 12 03, Birmingamas, Anglija. 61 m.
Šeima, kurioje gimė: tėvas buvo geležinkelininkas, o motina – automobilių detalių firmos darbuotoja.

Vardas, pavardė: Sharon Rachel Levy.
Gimimo data, vieta: 1952 10 09, Londonas, Anglija. 57 m.
Šeima, kurioje gimė: tėvas buvo garsus muzikos vadybininkas Donas Ardenas (1926–2007), o motina – namų šeimininkė.

AOP nuotr./Ozzy ir Sharon Osbourne’ai su dviem jaunesniaisiais savo vaikais dalyvavo televiziniame šou.
AOP nuotr./Ozzy ir Sharon Osbourne’ai su dviem jaunesniaisiais savo vaikais dalyvavo televiziniame šou.

Išsigando būsimo vyro

Ozzy suburta „Black Sabbath“ roko grupė grojo pačią triukšmingiausią, grubiausią ir agresyviausią to meto muziką. Šie vyrukai, nežinantys, kur išlieti savo energiją, atkreipė garsaus roko muzikos prodiuserio Dono Ardeno dėmesį. Paaiškėjus, kad tuometis grupės vadybininkas sukčiauja, Donas „Black Sabbath“ pasiūlė pelningą sutartį ir tapo jų prodiuseriu. Pamažu muzikantų karjera virto D.Ardeno dukters Sharon rūpesčiu.
Kalbama, kai aštuoniolikmetė Sharon pirmąkart tėvo biure išvydo Ozzy, apsirengusį juodu lietpalčiu ir marškinėliais su užrašu „Kill Me!“ (lietuvių k. „Nužudyk mane!“), ji išsigando ir pasislėpė sandėliuke. Tik vėliau būsima ponia Osbourne suprato, kad šie vyrukai nėra tokie baisūs, kaip atrodo. Po „Black Sabbath“ iširimo Sharon ėmėsi globoti Ozzy. Jis paliko Didžiąją Britaniją ir išvyko į JAV. Kalbama, kad Sharon ilgai jo ieškojo, kol galiausiai Tamsos Kunigaikštį rado pigiame Amerikos viešbutyje, kuriame jis jau tris mėnesius gėrė nesustodamas. Muzikantas Sharon priėmė lyg Dievo dovaną.

AOP nuotr./Ozzy ir Sharon Osbourne’ų dukra Aimee Osbourne nesutiko filmuotis TV šou, todėl, kai ji būdavo namie, kameros būdavo išjungiamos.
AOP nuotr./Ozzy ir Sharon Osbourne’ų dukra Aimee Osbourne nesutiko filmuotis TV šou, todėl, kai ji būdavo namie, kameros būdavo išjungiamos.

Scenoje nukando balandžiui galvą

Solinės karjeros pradžioje Sharon suorganizavo Ozzy peržiūrą CBS televizijoje. Ji sugalvojo, kad muzikantas turi atsinešti tris baltus balandžius, kuriuos paleis per finalinę dainą. Dviem balandžiam pakilus į orą, publika liko sužavėta netikėta lyriškos dainos pabaiga, tačiau kai Ozzy iš krepšio išsitraukė trečiąjį balandį, jis jam... nukando galvą! Vienintelė Sharon leipo iš juoko žiūrėdama į išsipusčiusių televizijos darbuotojų perkreiptus veidus. Išeidamas iš studijos Ozzy balandžio lavonėlį švystelėjo priimamajame sėdėjusiai merginai ant kelių. Ji nualpo.
Kartą per koncertą Tamsos Kunigaikštis pakėlė žiūrovų į sceną numestą šikšnosparnį ir bandė jam nukąsti galvą. Deja, atsipeikėjęs padarėlis krimstelėjo rokeriui į lūpą ir Ozzy teko keletą savaičių leistis vaistus nuo pasiutligės.

Už vyrą teko sumokėti

Sharon, 1982-aisiais nusprendusi tekėti už Ozzy, paprašė tėvo, kad jis kaip vestuvinę dovaną jai perduotų visas prodiusavimo teises į Ozzy. Tėvas iš dukters pareikalavo 1,5 mln. JAV dolerių. Užsispyrusi Sharon gavo reikalaujamą pinigų sumą, sumokėjo ją tėvui ir visam laikui nutraukė su juo santykius.
Po truputį Sharon tapo kieta verslo moterimi. Jos darbo metodai buvo žiauresni nei jos tėvo, kuris kartą pro langą išmetė vieną iš pikčiausių savo konkurentų. Ozzy žmona sugebėdavo primušti nepaklusnų koncerto organizatorių, aukštyn kojomis apversti įmonę, nelegaliai gaminančią marškinėlius ir lipdukus su sutuoktinio atvaizdu, be skrupulų ausdavo vyro kailį dėl dainų sekos, dar vieno degtinės butelio ar dėl to, kad per koncertą Ozzy grybštelėjo gražuolės užpakaliuką.

„Nenorėčiau likusio gyvenimo praleisti be jo. Ozzy ne tik mano gyvenimo meilė, jis yra mano gyvenimas!“ Sharon Osbourne

„Jei Ozzy būtų miręs, būčiau sekusi paskui jį“

Sharon tapo ne tik Ozzy vadybininke, bet ir jo žmona, vaikų motina. Sutuoktiniu ji tebesirūpina lyg vaiku. Kartą po koncerto muzikantas tiek prisigėrė, kad Sharon jį parvilko į viešbučio kambarį, nurengė ir užrakino jo drabužius, pamaniusi, kad nuogas jis niekur neišeis.
Tačiau Ozzy niekuomet negaliojo logikos dėsniai. Nubudęs rytą muzikantas labai panoro pasivaikščioti. Neradęs drabužių, jis įsispraudė į Sharon suknelę. Pagiringas ir susivėlęs Ozzy į vieną ranką pasiėmė viskio butelį, į kitą – vaizdo kamerą ir patraukė į miestą.
Jau daug metų Ozzy nebevartoja alkoholio ir narkotikų. Išskyrus vieną kartą: jis prisilupo iki sąmonės netekimo, kai Sharon buvo diagnozuotas vėžys. Moteris ligą įveikė. Vėliau Tamsos Kunigaikštis pateko į baisią avariją. Kai medikams pavyko Ozzy ištraukti iš mirties gniaužtų, Sharon pareiškė: „Jei Ozzy būtų miręs, būčiau sekusi paskui jį. Nenorėčiau likusio gyvenimo praleisti be jo. Ozzy ne tik mano gyvenimo meilė, jis yra mano gyvenimas!“
Sentimentalusis Ozzy, išgirdęs tokius žodžius, apsiverkė lyg vaikas: „Be Sharon aš niekada nebūčiau tapęs tuo, kuo esu dabar! Jei jos nebūtų šalia, nesugebėčiau nė kvėpuoti!“

Įdomūs faktai:

• Prieš tapdamas muzikantu, Ozzy triskart buvo patekęs už grotų; pirmus du sykius už vagystes, o trečiąkart už tai, kad sumušė policininką.
• Per pastaruosius 20 metų Sharon išleido daugiau nei pusė milijono JAV dolerių plastinėms operacijoms. Tačiau ji sugebėjo laiku sustoti.
• Osbourne’ų šeimos santykius su pasimėgavimu stebėjo visas pasaulis per MTV kanalą rodomą realybės šou „The Osbournes“. Kalbama, kad apsukrioji Sharon šeimynėlei iš šio projekto sugebėjo pelnyti 80 mln. JAV dolerių.
• Šios porelės trys vaikai (Aimee (27), Kelly (26) ir Jackas (25) spaudoje dažnai vadinami pokvailiais.
• Kalbama, kad jų namuose ant grindų mėtosi kaukolės, o kai Osbourne’ai sugalvoja persikraustyti, tarp daiktų galima pamatyti dvi didžiules dėžes su užrašais „Kaulai“ ir „Skerdiena“.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius