-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Paaiškėjo, kad „Boyzone“ žvaigždė mirė dėl ligos (nuotraukos)

„Boyzone“ vokalisto Stepheno Gately kūno skrodimas atskleidė, kad dainininkas mirė dėl sveikatos sutrikimo, o ne užspringęs, kaip kad buvo skelbta anksčiau.
Ronanas Keatingas ir Stephenas Gately
Ronanas Keatingas ir Stephenas Gately / „Scanpix“ nuotr.

Oficialus Maljorkos salos teismas pareiškė, kad atlikėjas kentėjo nuo plaučių edemos, pranešė „Sky News“. Plaučių edema – tai gyvybei grėsmingas klinikinis sindromas, kurį sukelia ūminis kraujo plazmos susikaupimas plaučių intersticiniame audinyje ir alveolėse. Plaučių edemą galima apibūdinti ir kaip gausų skysčių išsiskyrimą iš plaučių kapiliarų į intersticiumą ir alveolių ertmę.

Teisėsauginininkai paneigė kalbas, kad S.Gately paspringo savo paties vėmalais ir patikino, kad alkoholis ar narkotikai įtakos jo mirčiai neturėjo.

Trumpame teismo posėdyje, kuris vyko Maljorkos saloje esančiame Palmos mieste, teisėjas informavo vėlionio šeimą, kad jie gali skraidinti kūną namo. 33-ejų dainininkas buvo rastas negyvas šeštadienį po vakarėlio su savo partneriu Andrew Cowlesu.

Teismo atstovas informavo žiniasklaidą, kad plaučių skysčio pavyzdžiai, paimti per skrodimą, bus nusiųsti į teismo medicinos laboratoriją Barselonoje, kur atlikus papildomus testus turėtų pasitvirtinti Maljorkoje gautas rezultatas. Taip pat pranešta, kad tyrimas bus pratęstas kaip formalumas. Į jį įtrauktas vėlionio partneris A.Cowlesas ir dar vienas žmogus, įvardijamas tik kaip oficialus liudininkas. Manoma, kad tai 25-erių bulgaras Georgi Dochevas.

S.Gately šeimos advokatas patikino žurnalistus, kad šeima trokšta „kuo greičiau sūnų ir brolį pargabenti namo į Airiją“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius