Paaiškėjo, kam atiteko pagrindiniai vaidmenys erotinio romano „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ ekranizacijoje

Baigėsi mėnesius trukusios spėlionės, kokie aktoriai įkūnys Kristijaną Grėjų ir Anastasiją Stiel – vaidmenys atiteko aktoriams Charlie Hunnamui ir Dakotai Johnson.
Charlie Hunnamas ir Dakota Johnson
Charlie Hunnamas ir Dakota Johnson / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Erotinio romano „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ (org. „Fifty Shades of Grey“) autorė E.L.James patvirtino, kad vaidmenys atiteko Charlie Hunnamui ir aktorių Melanie Griffith bei Dono Johnsono dukrai Dakotai Johnson.

„Su malonumu jums pranešu, kad mieloji Dakota Johnson sutiko būti mūsų Anastasija „Penkiasdešimties pilkų atspalvių“ adaptacijoje“, – savo „Twitter“ paskyroje rašė knygos autorė.

„Puikusis ir talentingasis Charlie Hunnamas bus Kristijanas Grėjus. „Penkiasdešimties pilkų atspalvių“ ekranizacijoje“, – po kelių minučių parašė autorė.

Garsiojo erotinio romano ekranizaciją režisuos Sam Taylor-Johnson, o prodiusuos Michaelas De Luca ir Dana Brunetti. Kino teatruose ilgai laukta ekranizacija pasirodys 2014-ųjų rugpjūčio 1-ąją.

Kas jie tokie?

Nors iš pradžių kalbant apie romano ekranizaciją buvo minimos pasaulinio lygio žvaigždės, tačiau filmo kūrėjai nutarė neužgožti siužeto su per daug garsiais aktoriais ir pasirinko kiek mažiau žinomus, tačiau neabejotinai po filmo pasirodymo žvaigždėmis tapsiančius aktorius.

23-ejų Dakota Johnson yra aktorių Melanie Griffith bei Dono Johnsono dukra, kol kas ji nėra sukūrusi jokių ryškesnių vaidmenų. Kine Dakota Johnson debiutavo prieš 14 metų, tada filme „Crazy in Alabama“, kurį režisavo jos patėvis Antonio Banderasas, kartu su seserimi Stella Banderas suvaidino savo mamos Melanie Griffith vaidinamos herojės dukras. Dakotą Johnson taip pat buvo galima išvysti filmuose „Socialinis tinklalapis“ (org. „The Social Network“), „Pabaisa“ (org. „Beastly“), „Susižadėję penkerius metus“ (org. „The Five-Year Engagement“), „Nevykėliai po priedanga“ (org. „21 Jump Street“), juose aktorė atliko neryškius vaidmenis. Merginai buvo atitekęs pagrindinis vaidmuo situacijų komedijoje „Ben and Kate“, bet serialas buvo nepopuliarus ir kūrėjai jį nutraukė jau po pirmojo sezono.

Kitais metais Dakotą Johnson bus galima išvysti ne tik ilgai lauktoje erotinio romano ekranizacijoje, bet ir pagal kompiuterinį žaidimą pastatytame filme „Need for Speed“ (kino teatruose turėtų pasirodyti ateinantį pavasarį) bei Williamo Shakespeare'o „Cymbeline“ ekranizacijoje.

33-ejų britas Charlie Hunnamas labiau žinomas Didžiosios Britanijos publikai – jis vaidino keliuose savo šalyje populiariuose serialuose, sukūrė keletą vaidmenų filmuose „Žaliosios gatvės chuliganai“ (org. „Green Street Hooligans“), „Šaltasis kalnas“ (org. „Cold Mountain“), „Žmonių vaikai“ (org. „Children of Men“) ir kt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius