Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Pagirių“ žvaigždė Zachas Galifianakis vedė savo mylimąją

Stulbinamo populiarumo sulaukusių komedijų „Pagirios Las Vegase“ ir „Pagirios Tailande“ žvaigždė Zachas Galifianakis savaitgalį vedė savo širdies draugę Quinn Lundberg, praneša „Us Weekly“.
Zachas Galifianakis
Zachas Galifianakis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

42-ejų komikas su labdaringose organizacijose dirbančia 29-erių mylimąja Quinn susituokė šeštadienį, rugpjūčio 11-ąją, Vankuveryje (Kanadoje).

Vestuvėse dalyvavęs ir anonimu norėjęs išlikti asmuo žurnalui „Us Weekly“ sakė, kad ceremonija buvo labai privati ir trumpa. Po to jaunavedžiai su artimiausiais draugais ir šeima šventė vietiniame restorane.

Pora kvietimus į vestuves išsiuntinėjo birželį. 42-ejų komikas ir vestuvių kvietimuose nestokojo humoro – jame nupieštas mažas storas trolis ir aukšta blondinė princesė. „Vestuvių pakvietimas yra labai Zachiškas“, – sakė jį gavęs aktoriaus draugas. Zachas su Quinn susitikinėti pradėjo 2010-aisiais.

Kvietime būsimi jaunavedžiai pageidavo, kad svečiai vietoj dovanų paaukotų Quinn vadovaujamoms ladbadros organizacijoms.

29-erių nuotaka yra buvusi balerina, ji yra baigusi tarptautinių konfliktų sprendimų mokslus, kartu su UNICEF savanoriavo Afganistane, Bosnijoje ir Hercegovinoje, Afrikos šalyse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius