Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Palin jaučiasi išnaudojama

Aliaskos gubernatorė ir buvusi respublikonų kandidatė į JAV viceprezidento postą Sarah Palin, pareiškė, kad jaučiasi išnaudojama CBS naujienų pranešėjos Katie Couric bei komikės aktorės Tinos Fey, rašo „International Herald Tribune“.
Sarah Palin
Sarah Palin / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pirmąjai gybernatorė davė vieną iš pirmųjų garsiųjų interviu netrukus po to, kai buvo paskelbta partijos kandidate, o antroji išgarsėjo tuo, jog puikiai parodijavo gubernatorę televizijos laidoje „Saturday Night Live“ ir tapo tikra S.Palin antrininke.

Be to, prieš keletą dienų, duodama interviu, kurio ištraukos netrukus atsirado interneto svetainėje „YouTube“, S.Palin pareiškė, kad itin atidžiai ketina stebėti, kaip Kennedy klano palikuonei Caroline Kennedy seksis, siekiant senatorės posto. Pasak gubernatorės, ji ketinanti atidžiai stebėti, ar moteriai pavyks susilaukti šiltesnio priėmimo iš žiniasklaidos pusės, nei teko patirti jai.

S.Palin per interviu teigė beveik neabejojanti, kad Kennedy klano atstovė bus sutikta ir priimta kur kas šilčiau, nei buvo ji, o tai tik dar kartą parodys, kad Amerikoje vis dar egsistuoja skirtingos klasės. Tačiau, C.Kennedy, kuri pretenduoja užimti Hillary Clinton vietą Senate kaip Niujorko senatorė, ne kartą žiniasklaidoje jau buvo kaltinama patirties ir įgūdžių stoka.

Vis dėlto, S.Palin netruko pranešti, kad jos žodžiai buvo išimti iš konteksto, norint sukurti kur kas reklamiškai patrauklesnį interviu.

 


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius