Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pamėgdžiojant Barbrą Streisand Jennifer Aniston pritrūko tik nosies (nuotraukos)

Aktorė Jennifer Aniston naujausioje fotosesijoje mėgino atkurti aktorės ir atlikėjos Barbros Streisand stilių, tačiau, kad būtų išties panaši į scenos legendą, jai pritrūko... nosies. Tai pastebėjo pati B.Streisand.
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston / „Scanpix“ nuotr.

Fotografuodamasi žurnalui „Harper's Bazaar“, J.Aniston atkūrė B.Streisand legendinį stilių iš 1968-ųjų muzikinio filmo „Funny Girl“ ir 1972-ųjų komedijos „What's Up Doc“. Tačiau profesionaliose nuotraukose kažko trūksta – ko tiksliai, pasakė pati 68-erių aktorė ir atlikėja. Pagyrusi nuotraukas B.Streisand savo oficialiame tinklalapyje pabrėžė, kad jos turinčios trūkumą. „Man glosto širdį tai, kad J.Aniston pasirinko interpretacijai mano stilių. Ji – žavinga asmenybė, manau, atliko puikų darbą. Jei tik jos nosis būtų kumpa...“ – rašė B.Streisand.

Beje, 41 metų J.Aniston yra pasidariusi nosies operaciją, jai buvo atlikta pertvaros korekcija. „Man pataisė pertvarą, todėl dabar galiu miegoti kaip kūdikis po daugybės metų kankinimosi“, – 2007-aisiais žurnalui „People“ sakė aktorė.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Barbra Streisand
Barbra Streisand

J.Aniston yra užkietėjusi B.Streisand gerbėja. Garsios moterys susipažino prieš kelerius metus per naujametį vakarėlį. „Mes šnekučiavomės su ja ir Jimu (B.Streisand vyru aktoriumi Jamesu Brolinu, – red. past.), kai išmušė vidurnaktis. Jie pasakė „atsiprašome“, pabučiavo vienas kitą, o paskui labai mandagiai pabučiavo mane... Barbra mane įkvepia, nes gyvenime pasiekė viską, ko norėjo“, – žavėjosi J.Aniston.

Pamatyti abiejų moterų nuotraukas ir įvertinti jų panašumą galite čia.

Vieniša motina?

Naujame filme „The Switch“ (liet. „Nepageidaujami genai“) nusifilmavusi aktorė vėl pakurstė kalbas, kad gali ryžtis dirbtiniam apvaisinimui. Nesėkmingų romanų ekspertė J.Aniston vaidina vienišą moterį, kuri taip nori vaiko, kad ryžtasi dirbtiniam apvaisinimui. „Dabar moterys supranta, kad nebūtinai turi apsigyventi su vyru tik tam, kad turėtų vaiką, – pristatydama filmą sakė aktorė ir pridūrė, kad vis dar nori susilaukti vaikų, bet kol kas neplanuoja būti vieniša motina:  – Meilė yra meilė, o šeima – tai tave supantys žmonės. Viena vertus, noriu tradicinės šeimos, kita vertus, jos sąvoka pasikeitė, šeimą nebūtinai sudaro motina, tėvas, du vaikai ir šuo...“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius