Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pamela Anderson pasisiūlė nusifilmuoti lovoje su gerbėju

Holivudo gražuolė Pamela Anderson ketina įgyvendinti kurio nors vieno savo gerbėjo karščiausią svajonę – nusifilmuoti lovoje su naujo konkurso nugalėtoju.
Pamela Anderson spaudos konferencijoje Toronte (Kanada)
Pamela Anderson. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Buvusi serialo „Gelbėtojai“ aktorė pateko į pirmuosius puslapius praeito amžiaus 10-ame dešimtmetyje, kai buvo išplatintas vaizdo įrašas, kuriame ji matoma besimylinti su savo tuomečiu vyru Tommy Lee.

Šįkart ji vėl sutiko būti nufilmuota išdykaujanti lovoje su mobiliųjų telefonų gamintojos „Nokia“ paskelbto naujausio konkurso nugalėtoju.

Konkurso organizatoriai planuoja nufilmuoti trumpą filmą „Keleivis“ telefono „Nokia N8“ didelės raiškos vaizdo kamera ir parodyti jį Londone kitą mėnesį.

Konkurse taip pat dalyvaus televizijos serialo „Liežuvautoja“ aktorius Edas Westwickas, kuris sutiko nusifilmuoti su konkursą laimėsiančia mergina ar moterimi karštoje scenoje lifte.

„Nokia“ rinkodaros padalinio Didžiojoje Britanijoje vadovas Johnas Nicholsas sakė: „Norime sukurti kai ką labai ypatinga „Nokia N8“ pristatymui, rodant, kad jo vaizdo kamera atitinka Holivudo kokybę.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius