-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Pamela Anderson. Seksualiausia Holivudo pupytė paseno

Dėl įspūdingos krūtinės ir seksualios išvaizdos šiai blondinei dauguma režisierių ir gerbėjų atleisdavo talento stoką. Deja, gražuolei nepavaldi visagalio laiko tėkmė. Akivaizdu, jog bėgantys metai paliečia ne tik natūralų, bet ir dirbtinį grožį. Juolab kad Pamela nepersistengia jį puoselėdama...
Pamela Anderson
Pamela Anderson / AOP nuotr.

Vardas, pavardė: Pamela Denise Anderson.
Gimimo data, vieta: 1967 07 01, Leidismitas, Kanada. 42 m.
Šeima, kurioje gimė: tėvas – remontuotojas, mama – padavėja.
Šeiminė padėtis: 1995–1998 m. buvo ištekėjusi už roko muzikanto Tommy Lee (47), su juo susilaukė dviejų sūnų – Brandono Thomo (13) ir Dylano Jaggerio (12); 2006–2007 m. buvo ištekėjusi už muzikanto Kido Rocko (39), o 2007–2008 m. – už Ricko Salomono (42).

Scanpix nuotr./Pamela Anderson
Scanpix nuotr./Pamela Anderson

Išsirengia dėl kilnaus tikslo

Prieš kelerius metus Pamela Anderson nusprendė ypatingai atšvęsti savo gimtadienį. Tą dieną ji išsirengė ir pasirodė madingų drabužių parduotuvės vitrinoje. Taip garsiausia pasaulio blondinė per savo gimtadienį protestavo prieš laukinių žvėrelių kailių naudojimą siūnant drabužius.

Pamela, garsėjanti kovomis už gyvūnų teises ir vegetarizmo propagavimu, teigia, kad seksualiu įvaizdžiu ji gali pritraukti žmonių dėmesį. „Mano polinkis į ekshibicionizmą yra puiki priemonė siekiant kilnių tikslų. Parodai papus, o tada jau gali kalbėti apie eksperimentus su gyvūnais. Tai pats geriausias būdas sulaukti dėmesio“, – moteriškų gudrybių neslepia Pamela.

Sekso simboliu tituluojama žvaigždė pripažįsta, kad nusirenginėja ne tik dėl labdaringų tikslų. „Kodėl man patinka nusimesti drabužius? Nes tai velniškai seksualu! Be to, nuotraukose atrodau plonesnė“, – sako aktorė.

Ko Pamela ieško savo kelnaitėse?

Tie, kuriems Amerikos paplūdimiuose teko stebėti besikaitinančią Pamelą, atkreipė dėmesį, kad moteris mėgsta čiupinėti bikinio kelnaites ir nuolat į jas žvilgčioti, tarsi jose kažko ieškotų. Žinomas JAV psichologas teigia, kad tokį Pamelos elgesį galima aiškinti dvejopai.

Pirma – kadangi jos krūtinė labai didelė, pasąmonėje moteris nuogąstauja, kad kitos jos kūno dalys nėra taip gerai išsivysčiusios. Taigi čiupinėdamasi Anderson nevalingai bando įsitikinti, jog tai netiesa. Antra tokio judesio priežastis – pernelyg stiprus Pamelos Anderson libido. Ši gražuolė panaši į mačo, kuris nuolat čiupinėja savo lytinius organus. Gali būti, kad didžiakrūtė blondinė, žvilgčiodama į kelnaičių vidų, su tokiu pačiu malonumu gėrisi savaisiais.

Pavargusi, išpurtusi, išvagota raukšlių

„Man nereikalinga apsauginės priemonės nuo saulės spindulių“, – išdidžiai pareiškia buvusi serialo „Gelbėtojai“ žvaigždė, paplūdimyje demonstruodama naują įdegį.

Įkopusi į 5-ąją dešimtį moteris iš tiesų gali didžiuotis puikiomis kūno formomis. Deja, to paties nepasakysi apie jos veidą. Nuotraukose, kuriose moteris įamžinta be grimo, puikiai matosi nugyventų metų pėdsakai: Pamelos veidas pavargęs, išpurtęs ir išvagotas raukšlių.

Dėl to didžiakrūtė gali kaltinti tik save, nes visą laiką negailestingoje Malibu saulėje ji kaitinosi nė karto nenaudodama apsauginių kremų. Pasak Anderson, ji neapsunkina sau gyvenimo puoselėdama ar lepindama odą, nes mano, kad bronzinis įdegis – geriausia puošmena, kuri puikiai pakeičia brangias kosmetikos priemones.

Scanpix nuotr./Pamela Anderson
Scanpix nuotr./Pamela Anderson

Meluoja ir neraudonuoja

Ši Holivudo žvaigždė neturi nei asmeninio dermatologo, nei kosmetologo, nors be šių specialistų neapsieina nė viena pirmo ryškumo žvaigždė. Pamela tvirtina, kad ji pati puikiai gali pasirūpinti savo oda.

Lygiai tokį patį pasidygėjimą aktorė tvirtina jaučianti ir plastinės chirurgijos specialistų kuriamiems „stebuklams“.

„Jokios plastinės chirurgijos, jokio botokso! Mano veidas yra toks, kokį jį sukūrė gamta, ir niekas nedrįs prie jo kišti savo rankų. Nemanau, kad kada nors, net ir senatvėje, pakeisiu savo nuomonę ir ryšiuosi gultis po skalpeliu. Pakankamai prisieksperimentavau su krūtine. Man to pakako. Noriu pažiūrėti, kokia aš būsiu, kai pasensiu“, – sako viena iš seksualiausių praėjusio amžiaus pabaigos moterų.

Būtent ši moteris kadaise ištarė frazę: „Mano krūtinė silikoninė, o pusė Holivudo aktorių turi dirbtinius veidus.“ Tiesa, retas žmogus patikėtų, kad prie Pamelos veido nesilietė nė vienas plastinės chirurgijos specialistas. Maža to, atsirado chirurgų, anonimiškai paliudijusių, jog tarp savo klientų jie turėjo šią gražuolę.

Seksas vietoj sporto

„Gelbėtojų“ žvaigždė neslepia, kad nekenčia dietų ir treniruočių sporto salėje. „Tai, kaip aš atrodau, priklauso nuo sekso kiekio. Sporto salėje buvau gal du kartus gyvenime ir visiškai nesugebu laikytis dietų. Jei šalia manęs nėra vyro ir negaliu mylėtis kiekvieną dieną, tada aš... Net nežinau... Tada aš daug kartų šokinėju aukštyn žemyn“, – atvirai sako Anderson.

Šių metų pradžioje Pamela po vienerių metų draugystės išsiskyrė su elektriku Jamie Padgettu (43). Šiuo metu blondinė intensyviai ieško naujos meilės. Daugelio manymu, Anderson nebus lengva surasti naują vyruką. Jai ir vėl gali prireikti visos amžinybės, kol sutiks tą žmogų, kuris ją nuoširdžiai mylės...

Pamelos Anderson dirbtinis grožis:

• Skruostų implantai – 18 000 litų,
• Dantys – 76 000 litų,
• Nosis – 255 000 litų,
• Lūpos – 10 000 litų,
• Krūtinė – 53 000 litų,
• Klubai – 23 000 litų.

Vietoj sporto renkasi seksą:

Tomas Cruise’as (47)

„Nesilankau nei sporto, nei striptizo klubuose – viską ir dar daugiau gaunu namuose.“

Shakira (33)

„Mūsų, moterų, prigimtis gyvuliška: sumokame už sporto klubo abonementą, tačiau mieliau plušame lovoje.“

Emmanuelle Chriqui (32)

„Mano dieta – kuo daugiau sekso ir saldumynų.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius