Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paris Hilton gimtadienio proga iš vaikino gavo superautomobilį „Lexus LFA“ (nuotraukos)

Viena garsiausių pasaulio šviesiaplaukių, realybės šou žvaigždutė, dainininkė ir verslininkė Paris Hilton ketvirtadienį šventė 30-ąjį gimtadienį.
Paris Hilton
Paris Hilton / AFP/„Scanpix“ nuotr.

O žinote, ką P.Hilton gavo dovanų nuo mylimojo 29-erių verslininko Cy Waitso? Naujutėlį geltoną „Lexus LFA“, kurio vertė – apie 330 tūkst. svarų sterlingų (per 1,3 mln. Lt). Pasak liudininkų, šviesiaplaukė buvo maloniai nustebusi. Tiesa, automobilininkų forumai jau dabar subruzdo: „Lexus“ gerbėjai baiminasi, kad gavusi galingą gražuolį P.Hilton jo neperdažytų rožine spalva. Ji jau turi rožinės spalvos „Bentley Continental GT“.

Gamintojo nuotr./gazoo-lexus-lfa
Gamintojo nuotr./„Lexus LFA“

Beje, gimtadienio proga garsioje viešbučių tinklo „Hilton“ savininkų šeimoje gimusi P.Hilton portalui „Hollywood Reporter“ prasitarė, kad jau per artimiausius mėnesius pasirodys jos antrasis muzikos albumas. Debiutinis albumas „Paris“ buvo išleistas 2006-aisiais ir sulaukė gana abejingų kritikų vertinimų.

Ilgai būsimo dainų rinkinio nereklamavusi P.Hilton prisipažino šiuo metu bendradarbiaujanti su daugybe kitų atlikėjų ir prodiuserių. Anot jos, albumas turėtų gerbėjams būti siurprizas. Tačiau dar prieš jam pasirodant devyndarbė P.Hilton ketina susitelkti į naują savo televizijos šou „The World According to Paris“ (liet. „Pasaulis pagal Paris“). Jame taip pat bus parodytos serijos, kuriose P.Hilton atlieka 200 valandų viešųjų darbų, skirtų už neteisėtą narkotinių medžiagų laikymą.

Kaip pranešė žurnalas „People“, vakarėlių liūte tituluojama P.Hilton 30-metį šventė „Mulen Ružo“ tema surengtame vakarėlyje. Pasilinksminti su jubiliate atskubėjo sesuo Nicky ir mylimasis C.Waitsas. Tiesa, žurnalistai suglumo sužinoje, kad šviesiaplaukė tiesiogine to žodžio prasme linksminosi su gyvuliais; vakarėlyje buvo lūšis, dygliakiaulė, tinginys, beždžionė. Gyvūnais pasigrožėti ir juos paliesti svečiai galėjo stebėdami oro akrobatų šou ir gurkšnodami absentą.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius