Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paryžiaus mados savaitės saldainiukas – podiumo tigrė Naomi Campbell (nuotraukos)

Naomi Campbell dar sykį labai akivaizdžiai pademonstravo, už ką ji, būdama 39-erių, vis dar yra perkama mados pasaulyje ir kodėl iki šiol neapleidžia supermodelio pozicijų.
Naomi Campbell
Naomi Campbell / AFP/„Scanpix“ nuotr.
AFP/„Scanpix“ nuotr./Naomi Campbell
Naomi Campbell

Garsiausia tamsiaodė gražuolė pasaulyje N.Campbell savaitgalį turėjo daug veiklos – pasirodė Paryžiaus mados savaitėje, o po to paskubomis išskrido į Londoną, kur lankėsi populiaraus britų laidų vedėjo Simono Cowello 50-ajame gimtadienyje.

Tačiau tikru saldainiuku gerbėjams ir mados ekspertams tapo N.Campbell pasirodymas Paryžiuje. Supermodelis pritrenkė susirinkusiuosius netikėtai pasirodydama kaip podiumo viešnia per rusų dizainerio Igorio Čapurino kolekcijos demonstraciją.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Naomi Campbell
Naomi Campbell

Pasak Dailymail.co.uk žurnalistų, pasipuošusi juodu galvos apdangalu, juodu peršviečiamu korsetu ir mažyčiu smėlio spalvos sijonėliu 39-erių modelis nustebino auditoriją sutrindama į dulkes jaunesniųjų modelių lūkesčius atsidurti dėmesio centre.

„Modeliai gali būti patobulinti kompiuteriu ant žurnalų viršelių, tačiau ant podiumo jie pasirodo tokie, kokie yra iš tiesų. Naomi atrodė stulbinamai. Atrodo, kad ji nė kiek nesensta“, – susižavėjęs sakė vienas renginio dalyvių.

N.Campbell pastaruoju metu išreiškė nepasitenkinimą mados industrija. Pasak jos, vis dar labai mažai dėmesio skiriama tamsiaodėms merginoms. „Vienintelis laikas, kai jiems rūpi juodaodės, yra vasarį, nes tai yra Juodosios istorijos mėnuo, skirtas prisiminti iš Afrikos kilusių žmonių nuopelnus ir Afrikos istorijos įvykius“, – pykčio neslėpė gražuolė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius