Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasaulio žiniasklaidoje žaibiškai plinta Žmonės.lt vaizdo įrašas su Stevenu Tyleriu ir merginų duetu Vilniaus senamiestyje

Po Vilniaus senamiestį šią savaitę vaikštinėjęs grupės „Aerosmith“ lyderis Stevenas Tyleris nepraleido progos padainuoti kartu su S.Daukanto aikštėje sutiktu dviejų muzikančių duetu, o portalo Žmonės.lt darytas improvizuoto pasirodymo vaizdo įrašas netruko pasklisti po pasaulio žiniasklaidą.
Žmonės.lt vaizdo įrašas su Steveno Tylerio ir „Vera Primavera“ Vilniaus senamiestyje žaibiškai plinta pasaulio žiniasklaidoje
Žmonės.lt vaizdo įrašas su Steveno Tylerio ir „Vera Primavera“ Vilniaus senamiestyje žaibiškai plinta pasaulio žiniasklaidoje / Žmonės.lt montažas

Kartu su smuikininke Simona ir akordeoniste Aurelija savo hitą „Crazy“ priešais Prezidentūros langus atlikęs Stevenas Tyleris negailėjo komplimentų lietuvėms ir net pasikvietė jas kartu koncertuoti trečiadienį „Siemens“ arenoje vykusiame koncerte.

Po įsimintino pasirodymo dueto „Vera Primavera“ narė Aurelija, kalbėdama su Žmonės.lt, neslėpė džiaugsmo suteiktos išskirtinės galimybės koncertuoti kartu su tikromis roko legendomis.

Dar labiau muzikantės džiaugtis turėtų todėl, kad Vilniaus senamiestyje portalo Žmonės.lt nufilmuotas jų ir Steveno Tylerio duetas žaibišku greičiu plinta po pasaulį ir jau sulaukė ne vieno užsienio portalo dėmesio.

Šis Žmonės.lt įrašas pasiekė įvairių šalių interneto žiniasklaidos skaitytojus:

VIDEO: "Aerosmith" lyderis Stevenas Tyleris Vilniaus senamiestyje

Štai britų „Huffington Post“ rašo: „Tai vaizdelis, kurį pamatysi ne kiekvieną dieną“.

„Tai kiekvieno muzikanto didžiausia svajonė: groti savo mėgstamiausios grupės dainą, kai staiga pasirodytų tos grupės narys ir prie tavęs prisijungtų“, – taip lietuvaičių džiaugsmą apibūdina kanadiečių portalas „National Post“, tuo pačiu pašiepiantis Steveną Tylerį, kuriam nelabai sekėsi prisiminti savo paties dainos žodžių.

„Mashable“ taip pat atkreipia dėmesį, kad „Aerosmith“ lyderis pamiršo savo dainos žodžius, tačiau nepaisant to, su didžiausiu malonumu linksmino nedidelę žiūrovų grupelę. Vilniuje filmuotu Žmonės.lt vaizdo įrašu taip pat dalinasi tokie portalai kaip amerikiečių „Blabber Mouth“, australų „Music Feeds“ bei „The Music“.

O čia jūsų dėmesiui – dueto „Vera Primavera“ pasirodymas „Aerosmith“ koncerte Vilniuje:

VIDEO: Aerosmith feat Vera Primavera - Crazy (in Vilnius)

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius