Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasimatymas su Lady Gaga atsieitų nebrangiai

Populiarioji Lady Gaga per pasimatymą su vaikinu visai netrokšta valgyti austrių aukščiausios klasės restorane ar skraidyti privačiu sraigtasparniu. Nudžiuginti ją galima visai pigiai, bent jau ji pati tuo tikra.
Lady Gaga
Lady Gaga / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lady Gaga

Atlikėja, kurios tikrasis vardas Stefani Germanotta, teigė, kad idealus jos vakaras su vaikinu būtų nueiti į boulingą pamušinėti kėglių ir išlenkit keletą alaus bokalų. „Esu gera boulingo žaidėja kol išgeriu alaus, šis, beje, man labai patinka. Kuo daugiau alaus, tuo prasčiau žaidžiu, tad stengiuosi nepersistengti. Tam, kas ateina su manimi, tai išties gerai – pasimatymas su manimi atsieina pigiai“, – Showbizspy.com sakė Lady Gaga.

Tiesa, prie kėglių tako su specialiais boulingo bateliais dainininkės neišvysite – atlikėja jų nesinuomoja, mat nenori, kad kas iš gerbėjų pamatytų ją be aukštakulnių.

„Sportinių batų tikrai neaviu. Kas nutiktų, jei kuris mano gerbėjas užsuktų ir pamatytų mane su batais be pakulnės? Manau, jam sustotų širdis“, – pusiau juokais kalbėjo Lady Gaga.

Gegužės viduryje 25-erių atlikėja oficialiai patvirtino, kad vėl yra vieniša ir patikino, jog vyrai jai gana greitai pabosta. „Pastaruoju metu nevaikščiojau į pasimatymus, nes labai daug dirbau, o ir vyrai man greit nusibosta“, – laikraščiui „Daily Mail“ sakė ji. Tai, jog yra vieniša, ji patvirtino ir lankydamasi britų komiko Grahamo Nortono šou.

„Neturiu vaikino ir senokai nebuvau pasimatyme. Man labai prastai sekasi ieškoti būsimo sutuoktinio, matyt, prastai atrodau su vestuvine suknele“, – juokavo Lady Gaga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius