-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Patvirtinta karališkųjų princo Williamo ir Kate Middleton vestuvių data ir laikas

Karališkieji rūmai antradienį pranešė karališkųjų princo Williamo ir jo mylimosios Kate Middleton vestuvių datą ir laiką.
Kate Middleton su sužadėtiniu princu Williamu
Kate Middleton su sužadėtiniu princu Williamu / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Iškilminga ceremonija vyks Vestminsterio abatijos bažnyčioje 2011-ųjų balandžio 29-ąją, penktadienį. Ši diena paskelbta valstybine švente, tad Didžiosios Britanijos gyventojai galės mėgautis ne tik stebėdami iškilmes, bet ir neidami į darbą.

Praėjusį ketvirtadienį lažybų bendrovės jau paviešino dažniausią spėjimą, kad vestuvės vyks Vestminsterio abatijoje, Londone. Pasak bendrovės „Paddy Power“, lažybos dėl būsimos karališkųjų vestuvių vietos pasisuko „viena kryptimi“, kai trečiadienį K.Middleton buvo pastebėta slapta besilankanti Vestminsterio abatijos bažnyčioje.

Princo Williamo tėvai velionė princesė Diana ir princas Charlesas tuokėsi Šv.Pauliaus katedroje, Londone, 1981-ųjų liepos 29-ąją.

Mylimajai motinos žiedą sužadėtuvių proga įteikęs princas Williamas yra antrasis eilėje prie Didžiosios Britanijos sosto. Jis savo vestuvėms išsirinko 2011-uosius, metus, kuriais būtų švenčiamos 30-osios jo tėvų santuokos metinės.

Williamo ir Kate istorija

Pora pradėjo susitikinėti prieš 8 metus, kai abu studijavo Faife esančiame Šv.Andrejaus universitete. Mažame miestelyje už 70 km nuo Londono gimusi K.Middleton studijavo meno istoriją, kaip ir princas. Santykiai tapo artimi, kai jie ir dar du draugai persikraustė gyventi į vienus namus. Nors pradėjo susitikinėti anksčiau, jų santykiai buvo paviešinti 2004-ųjų kovą, kai K.Middleton ir princas Williamas drauge atostogavo Šveicarijos slidinėjimo kurorte. Nuo tada prasidėjo didžiulis britų spaudos susidomėjimas potencialia princo žmona, ji ne sykį skundėsi persekiojama paparacų.

Spėlioti apie galimas vestuves pradėta 2007-aisiais, tačiau gandai nepasitvirtino, mat balandį pora nutarė skirtis. Tada rūmų gyvenimo komentatoriai spėliojo, kad tai galėjo įvykti dėl klasių skirtumo – K.Middleton kilusi iš viduriniosios klasės šeimos (merginos tėvas – buvęs pilotas, o motina – stiuardesė; dabar šeima turi savo verslą). Tačiau vos po poros mėnesių princas ir mylimoji vėl buvo kartu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius