Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paulo Walkerio palaikai atiduoti jo šeimai, laidotuvės bus privačios

Praėjus vienuolikai dienų nuo avarijos, kurioje žuvo aktorius Paulas Walkeris, jo palaikai atiduoti šeimai, praneša TMZ.
Paulo Walkerio gerbėjai atsisveikina su aktoriumi jo žūties vietoje
Paulo Walkerio gerbėjai atsisveikina su aktoriumi jo žūties vietoje / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Filmų „Greiti ir įsiutę“ žvaigždės palaikai iš Los Andželo koronerio tarnybos antradienį buvo pervežti į vietinį morgą, kur aktoriaus šeima toliau spręs, kaip atsisveikinti su žuvusiu artimuoju.

TMZ šaltinių iš Paulo Walkerio šeimos duomenimis, laidotuvės bus privačios. Jose dalyvaus tik kvietimus turintys patys artimiausi aktoriaus giminaičiai, draugai bei kolegos. Paulo Walkerio šeima tokį sprendimą priėmė dėl 15-metės jo dukters Meadow, kuri labai sunkiai išgyvena tėvo netektį, o laidotuvėse dalyvaujantys pašaliniai žmonės tik trukdytų.

Kada tiksliai įvyks Paulo Walkerio laidotuvės kol kas nežinoma. Tas pats šaltinis TMZ sakė, kad po intymių laidotuvių šeimos rate bus surengtas ir didesnis renginys Paului Walkeriui atminti, tačiau ir į jį pateks tik kviestiniai žmonės.

Praėjusį sekmadienį Paulo Walkerio gerbėjai jo žūties vietoje suorganizavo neoficialią atsisveikinimo ceremoniją, į kurią susirinko keli tūkstančiai žmonių.

40-metis Paulas Walkeris žuvo lapkričio 30-ąją, kuomet jo draugo buvusio profesionalaus lenktynininko Rogerio Rodo vairuojamas „Porsche GT“ rėžėsi į stulpą, po to į medį ir užsiliepsonojo. Skrodimas parodė, kad aktorius mirė nuo trauminių ir terminių sužalojimų kombinacijos. Tai reiškia, kad po automobilio atsitrenkimo į stulpą Paulas Walkeris mirė ne iš karto – įsiplieskusi ugnis užbaigė jo gyvenimą.

Avarijos priežastis dar nėra išaiškinta: pirminė policijos versija buvo didelis greitis. Taip pat neatmetama ir gamybinio „Porsche GT“ broko versija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius