Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paviešinta nauja britų karališkosios šeimos nuotrauka su mažuoju princu George‘u

Kensingtono rūmai paviešino naują britų karališkosios šeimos – princo Williamo, Kembridžo hercogienės Catherine ir princo George'o – nuotrauką.
Princas Williamas ir Kembridžo hercogienė Catherine per sūnaus George'o krikštynas
Princas Williamas ir Kembridžo hercogienė Catherine per sūnaus George'o krikštynas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

8-ių mėnesių princas George‘as, kuris patogiai įsitaisęs ant mamos rankų Kensingtonų rūmuose,  žvelgia į karališkosios šeimos augintinį Lupo.

Karališkoji birtų pora paviešino naują šeimos nuotrauką likus kelioms dienoms iki trijų savaičių trukmės kelionę į Naująją Zelandiją ir Australiją, rašo People.com.

Fotografas Jasonas Bellas, kuris taip pat įamžino princo George‘o krikštynas spalį, karališkąją šeimą nufotografavo sėdinčius prie lango savo apartamentuose Kensingtono rūmuose kovo viduryje.

Princas Williamas ir Kembridžo hercogienė Catherine norėjo paviešinti kasdieniškoje aplinkoje įamžintą nuotrauką likus savaitei iki jų kelionės. Pora taip pat paviešino oficialų karališkosios šeimos portretinę nuotrauką prieš išvykdami į Šiaurės Ameriką 2011 metais.

Nuotraukos paviešinimas taip pat siejamas su tuo, kad netrukus Didžiojoje Britanijoje bus švenčiama Mamos diena. Ši šventė bus išskirtinė Kembridžo hercogienei Catherine, nes tai pirmoji jos šventė tapus mama. Taip pat buvo norima parodyti pasauliui, kaip auga karališkosios šeimos atžala.

Nuotrauką galite pamatyti paspaudę čia.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius