Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paviešintas vaizdo klipas, iš gėdos verčiantis rausti Kim Kardashian

Pramogų pasaulio žvaigždutė Kim Kardashian šiuo metu turi dėl ko raudonuoti – viešumą pasiekė vulgarus jos dainos „Jam (Turn it Up)“ vaizdo klipas. Nors pati didelio populiarumo nepasiekusi daina buvo išleista kovą, tačiau vaizdo klipo nuotrupos internete pasirodė tik dabar, praneša dailymail.co.uk.
Kim Kardashian
Kim Kardashian / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Minėtame video klipe neseniai šeimą sukūrusi televizijos realybės šou žvaigždė iš Jungtinių Amerikos Valstijų užfiksuota pozuojanti su latekso šortukais, ropojanti keturiomis ir gundančiai besilaižanti ryškiai raudonai dažytas lūpas.

„Ši daina buvo įrašyta labdaros tikslais. Šis video buvo skirtas jai ir sukurtas pramogai. Niekada nebuvo svarstyta rodyti jo viešai“, – MTV kanalui teigė Kim sesuo Khloe Kardashian. 

Tai ne pirmas kartas, kuomet į internetą nutekėjęs video įrašas Kim sukėlė nepatogumų. 2007 metais internete buvo paviešinta vaizdajuostė, kurioje užfiksuotos intymios atlikėjos ir jos buvusio vaikino Ray J akimirkos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius