Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paviešintos erotiškos Hugh Granto vaiko motinos Tinglan Hong nuotraukos

Spaudoje paviešintos 31 metų kinų gražuolės aktorės Tinglan Hong pikantiškos nuotraukos. Aktoriaus Hugh Granto vaiko motina gali pasigirti ne tik pritrenkiančia figūra, bet ir valiūkišku žavesiu.
Hugh Grantas
Hugh Grantas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Hugh Grantas

Praėjusią savaitę buvo pranešta, kad po įvykusio neplanuoto „trumpučio reikalo“ pasaulį išvydo aktoriaus H.Granto ir dvidešimčia metų jaunesnės kinų aktorės kūdikis. Po šio fakto visuomenės akys nukrypo į T.Hong. Kuo Tinglan suviliojo šį pagarsėjusį britų lovelasą?

Paviešintos T.Hong nuotraukos atskleidžia, kad gražioji kinė tiesiog spinduliuoja seksualumu. Moteris nuotraukose pozuoja gundančiai laižydama lūpas, apglėbusi savo krūtinę. Kitoje nuotraukoje nuogutėlė aktorė savo krūtinę užsidengusi delnais.

T.Hong nuotraukas galite išvysti čia.

Buvęs T.Hong mylimasis 55 metų Robertas Hodge, kuris paviešino kelias bendras savo ir aktorės nuotraukas, žiniasklaidai teigė, kad H.Grantas „nenori prisiimti atsakomybės“. Nors viešai H.Grantas skelbė besidžiaugiąs tapęs tėvu, tačiau su savo pirmagime filmo „Notting Hillas“ žvaigždė praleido vos pusvalandį ir išvyko žaisti golfo.

Praėjusią savaitę aktorius buvo nufotografuotas vokiečių burleskos šokėjos, 21 metų Elisos Schimdt draugijoje, kuri, kaip teigiama, yra naujausias H.Granto susižavėjimo objektas.

Senovinių automobilių pardavėjas R.Hodge, su kuriuo T.Hong draugavo 18 mėnesių, teigia nejaučiantis pykčio H.Grantui. Tačiau buvęs kinų aktorės mylimasis neslepia nuoskaudos dėl H.Granto nederamo elgesio.

„Aš nemanau, kad jis buvo iš tikrųjų dėmesingas. Per jį dabar ji gauna tiek visuomenės dėmesio, bet jis dėl to nenori prisiimti atsakomybės. Jis pajėgė ją nuvežti prie jos namų su savo „Ferrari“, atvesti visus tuos paparacius tiesiai prie jos durų ir vėl išvykti iš šalies. Tuo tarpu Ting Ting buvo palikta su tuo tvarkytis. Dabar jis, atrodo, su savo burleskos šokėja. Jo atstovas apibūdino jo laiką su Ting Ting kaip trumpą romaną, bet jis nebuvo trumpas. Vienu metu jis pasakojo žmonėms, kad ji yra svarbi jo gyvenimo dalis – nėra labai teisinga, kad jis tai pamiršo. Net jei jis ir nėra su ja, jis prisidėjo prie šios situacijos“, – kalbėjo R.Hodge.

Rytų Kinijos Zhejiango provincijoje, Lishni mieste gimusi T.Hong ir R.Hodge susipažino 2006 metais. Vyras tikina, kad jį patraukė aktorės nuotaikingumas ir kunkuliuojanti asmenybė.

„Ji niekada nebūdavo paniurusi, visada miela. Ji negeria alkoholio, bet visada būdavo visų sambūrių siela. Ji yra didelė asmenybė, mėgstanti spontaniškumą. Ji truputį pamišusi ir gana dažnai iškrečia ką nors keisto – padaro keistą veido išraišką ar pasimaivo“, – teigė R.Hodge.

R.Hodge teigė, kad paviešintas pikantiškas nuotraukas jam mergina atsiuntė viešėdama Kinijoje – ten ji fotografavosi populiariam merginų žurnalui.

„Tai nelabai derėjo su jos charakteriu. Taip, ji visuomeniška, bet tos nuotraukos buvo įžūlios“, – teigė R.Hodge.

Vyras taip pat atskleidė, kad buvusi H.Granto mylimoji, aktorė Liz Hurley aplankė T.Hong naujagimę ir paprašė jai leisti būti kūdikio krikštamote. Hurley mažylei jau davė pravardę Bamboo, kas, išverstu iš kinų kalbos, reiškia „laimingą atsitikimą“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius