-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

PETA reklamoje buvusios konkurso „Mis JAV“ nugalėtojos pozavo nuogos

Tituluotos gražuolės nusprendė nusimesti drabužėlius dėl kilnaus tikslo ir kailiams ištarė griežtą „ne“. 2004 metų „Mis JAV“ nugalėtoja Shandi Finnessey, 2003 metų laimėtoja Susie Castillo, 1995 metais pergalę šventusi Shanna Moakler ir 2011 metais karūnuota Alyssa Campanella naujoje didžiausios pasaulyje už gyvūnų teises kovojančios tarptautinės organizacijos PETA reklamos kampanijoje pozavo nuogos, rašo Usmagazine.com.
Shanna Moakler, Alyssa Campanella, Shandi Finnessey ir Susie Castillo
Shanna Moakler, Alyssa Campanella, Shandi Finnessey ir Susie Castillo / „Youtube.com/officialpeta“ nuotr.
PETA nuotr./PETA reklaminė kampanija
PETA nuotr./PETA reklaminė kampanija

Keturios nuogos gražuolės viena šalia kitos pozuoja naujame seksualiame reklaminiame plakate, po kuriuo parašyta: „Būk graži savo pačios kailyje ir leisk gyvūnams pasilikti savąjį.“ Šia reklama grožio konkursų organizatoriai raginami nedovanoti natūralių kailių laimėtojoms.

„Tol, kol esu konkurso „Mis Nevada“ organizatorė, mūsų renginyje laimėtojos negaus kailinių kaip prizo. Aš taip pat kviečiu kitus grožio konkurso organizatorius pasekti mano pavyzdžiu, – PETA pranešime tvirtino S.Moakler (38). – Geri žmonės šiuo metu pasisako prieš žiaurų elgesį su gyvūnais, todėl kailiniai nėra laimėjimas užjausti gebančiai ir sąmoningai moteriai.“

„Buvau gyvūnų mylėtoja visą savo gyvenimą, todėl sužinojusi, ką iškenčia gyvūnai ir kaip žiauriai yra su jais elgiamasis, supratau, kad tai per didelė kaina būti madingai. Man tai yra nesuvokiama ir nesuprantama. Jaučiuosi pagerbta, kad prisidėjau prie reklaminės kampanijos ir raginu grožio konkurso organizatorius nedovanoti kailių kaip pagrindinių prizų“, – teigė S.Castillo (33).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius