Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pharrello Williamso dainos „Happy“ virusas toliau stebina: juo užsikrėtė senoliai iš Italijos

Atlikėjas ir muzikos prodiuseris Pharrellas Williamsas turėtų būti priblokštas: dainos „Happy“ virusas akimirksniu išplito ne tik jaunimo, bet ir senolių gretose. Štai būrys senjorų iš Italijos internautus pakerėjo savo šokiais pagal dainą „Happy“ – vaizdo įrašas vos per pora dienų apskriejo pasaulį.
„Happy“ virusu užsikrėtė ir senjoras Italijoje
Senolis iš Italijos / Stop kadras

„Panašu, kad šie senjorai gali šokti kur kas geriau nei daugelis iš mūsų“, – šmaikščiai rašo Italijos žurnalistai. Vaizdo įraše nusifilmavę senyvo amžiaus žmonės, šokdami skambant Pharrello Williamso dainai „Happy“, išties pademonstravo nuotaikingus judesius, kurių dalį būtų galima pritaikyti šiuolaikinių diskotekų šokių aikštelėse. 

Prieš Velykas išplatintas vaizdo įrašas vos per kelias dienas sulaukė šimtų tūkstančių internautų dėmesio, jų atsiliepimai – tik patys geriausi. „Negaliu patikėti, kaip miela!“, – rašė viena komentatorė. „Iš jų yra ko pasimokyti“, – rašė kita. Net keli internautai paminėjo, kad ir patys, sulaukę senatvės, norėtų mokėti taip šarmingai pašokti. 

Žmonės.lt primena skaitytojams, kad neseniai Pharrellas Williamsas apsilankė amerikiečių televizijos žvaigždės Oprah Winfrey pokalbių laidoje. Kai Oprah jam parodė kelių tokių gerbėjų susuktų vaizdo įrašų ištraukas, nufilmuotas skirtingose pasaulio kraštuose, muzikantas nesulaikė ašarų. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius